WELCOME

;
;

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

BANTU PERNIAGAAN OKU

PENGIKUT JEBAT_BERANI

Thursday, February 4, 2010

KUCING PUN RETI MELAWAN...TAPI SISAIFUL MENYERAHKAN "MAHKOTA" HANYA DENGAN MENGATAKAN "TIDAK MAHU"..

(Kucing nie pun tahu berusaha menyelamatkan "mahkota"nya

Saya masih diganggu pertanyaan tentang kenapa Saiful Bukhari yang mendakwa diliwat tidak menjerit meminta tolong ketika kejadian berkenaan. Kenapa beliau hanya menolak dua kali dan tidak membuat aksi yang lebih egreasif untuk menyelamatkan dirinya.

Setiap kali musim mengawan, kucing betina yang melepak kat belakang rumah saya akan membuat bising, menjerit dan berlari-lari diatas bumbung rumah bagi menyelamatkan dirinya dari kucing-kucing jantan yang sedang ghairah.

Begitu juga kalau kita baca laporan kes-kes rogol yang selalu dilaporkan akhbar. Mangsa akan meronta, menjerit meminta tolong atau cuba menyerang pemangsa. Mangsa hanya berdiam diri jika pemangsa mengacukan pisau atau senjata kepada.

Pastinya, selepas kejadian mangsa akan trauma dan terus menceritakan kejadian itu kepada ahli keluarga yang kemudiannya akan membawanya ke Balai Polis.

Tapi kes Saiful ini begitu cool, Saiful mengaku yang dia telah membersihkan badan dan menanggalkan pakaian dengan sendirinya. Tiada sebarang pertengkaran atau usaha untuk menyelamatkan diri berlaku. Tiada jeritan, tiada aksi menyerang pemangsa dan segala berlaku dengan begitu senyap…

Hebat sangatkah Anwar untuk menundukan Saiful sedemikian rupa. Jika Anwar ada pengawal sekalipun, kenapa Saiful tidak menjerit meminta tolong. Sekurang-kurangnya Pengawal sedar ada sesuatu yang berlaku didalam bilik.

Kenapa Saiful perlu takut pada Anwar. Dia bukanlah sesiapa pada masa itu. Beliau tiada kuasa untuk memberikan arahan kepada Polis atau sesiap sahaja untuk melindunginya. kenapa Saiful menjadi lemah.

Kenapa selepas menjadi mangsa Anwar, saiful terus jumpa Najib. Pengalaman hantar memorandum ke Putrajaya hingga kini, saya tak pernah dapat jumpa Najib bersemuka. Nak masuk pejabatnya pun berlapis-lapis kawalan keselamatan.

Tapi Saiful boleh melepasi semua itu dan berjumpa Najib dan Rosmah dirumah rasmi untuk menceritakan kisah beliau diliwat. Kenapa kena jumpa Najib, bukan Polis.

Adakah beliau mempunyai hubungan yang istimewa dengan Najib hingga dapat berjumpa dengan begitu senang. Najib yang sibuk ketika itu, pula tiba-tiba sahaja boleh melayani kunjungan ‘hormat’ Saiful. Jelas pertemuan itu sudah dirancang dan pasti ada temujanji awal dibuat.

Menariknya kenapa Najib enggan hadir untuk beri keterangan kepada Polis bagi mengesahkan apa yang dibincang dalam pertemuan itu. Dengan pantasnya Saiful terkenal kerana kisah liwat ini.

Harap, ada pencerahan dalam kes ini. semoga Allah tunjukan kebenaran dengan menghukum pesalah yang sebenarnya dengan cara yang kita tidak terfikirkan.
JEBAT_BERANI : MACAM MANALAH SISAIFUL NIE NAK MENJERIT KALAU DAH "PENGARAHNYA" TAK SURUH MENJERIT....LAGI PUN DALAM "SKRIP" TAK ADA PLAK SURUH DIE MENJERIT..KANG KALAU MENJERIT NANTI KENA POTONG PLAK "PAYMENT"....
AGAK-AGAKLAH BOLEH KE RAKYAT PERCAYA CERITA SISAIFUL NIE??BANYAK SANGAT PERSOALAN YANG MENGHAIRANKAN HAMBA DAN RAKYAT....DARI MULA BELIAU MENDAKWA DILIHAT OLEH DATO SERI ANWAR SEHINGGALAH KES INI DIBICARAKAN,BANYAK PERKARA YANG MENIMBULKAN PERSOALAN DIBENAK FIKIRAN HAMBA....
PERTAMA KALI KETIKA BELIAU MENDAKWA DILIWAT SUDAH MENIMBULKAN KERAGUAN YANG AMAT SANGAT BAGI HAMBA....PADA MASA DIDAKWA DILIWAT,DATO SERI ANWAR BARU SAHAJA SELESAI MENDAPATKAN RAWATAN HOSPITAL BERKAITAN DENGAN SAKIT TULANG BELAKANGNYA...BOLEHKAH SEORANG YANG SAKIT BELAKANG MELIWAT SISAIFUL INI YANG BERBADAN SIHAT DAN KUAT..(kuat la kan sebab muda lagi)
LAPORAN PERUBATAN DARI PUSAT PERUBATAN PUSRAWI JUGA MENUNJUKKAN BAHAWA SISAIFUL INI TIDAK DILIWAT MEMANDANGKAN TIADA KESAN OKJEK TUMPUL YANG MEMASUKI "DUBURNYA"...NAMUN LAPORAN PERUBATAN INI DINAFIKAN APABILA DIKATAKAN DOCTOR YANG MENGELUARKAN LAPORAN INI TIDAK MEMPUNYAI TAULIAH...SATU LAGI CUBAAN UNTUK MENAFIKAN SISAIFUL INI MENFITNAH DATO SERI ANWAR..
DAN APABILA DIKATAKAN PULA BAHAWA TERDAPAT BEKAS AIR MANI DATO SERI ANWAR DI DALAM DUBUR SISAIFUL INI MENAMBAHKAN LAGI RASA HAIRAN HAMBA...APAKAH SISAIFUL INI TIDAK MEMBUANG AIR BESAR ATAU MANDI "JUNUB" SELAPAS MENDAKWA DILIWAT DATO SERI ANWAR??KAEDAH KEMUTAN BAGAIMANAKAH YANG DIGUNAKAN SISAIFUL INI SEHINGGA BERUPAYA MENYIMPAN AIR MANI HASIL DILIWAT BEGITU LAMA DI DALAM DUBURNYA...
DAN YANG PALING-PALING MENGHAIRANKAN HAMBA IALAH APABILA KES INI DI BICARAKAN DI MAKHAMAH KELMARIN....APABILA DISOAL SISAIFUL INI MENCERITAKAN BAGAIMANA PERTAMA KALINYA "TERUNA" BELIAU DINODA OLEH DATO SERI ANWAR....BELIAI YANG DIMINTA OLEH DATO SERI ANWAR UNTUK MENGADAKAN HUBUNGAN SEKS HANYA MENOLAK DENGAN LEMAH DAN APABILA DIMARAH BELIAU TERUS KE BILIK AIR MEMBERSIHKAN DIRI DAN SETERUSNYA DENGAN BERTUALA MASUK KE BILIK BERSEDIA UNTUK DILIWAT...
KEMANAKAH HILANGNYA "KEJANTANAN" SISAIFUL INI...HANYA DENGAN MENOLAK 2 KALI SAHAJA APAKAH SUDAH BOLEH DIKATAKAN BAHAWA SISAIFUL INI TELAH BERUSAHA MEMPERTAHANKAN "MAHKOTA" DIRINYA???APAKAH LOGIK SISAIFUL INI TAKUT KEPADA DATO SERI ANWAR??SEDANGKAN BELIAU LEBIH MUDA DAN KUAT JIKA DIBANDINGKAN DENGAN DATO SERI ANWAR....MENGAPAKAH BELIAU TIDAK BERUSAHA BERMATI-MATIAN MEMPERTAHANKAN "MAHKOTA" DIRINYA??
MAKA RASANYA BOLEHLAH KITA RUMUSKAN BAHAWA DAKWAAN LIWAT INI HANYA PERANCANGAN MEMBURUKKAN DAN MENJATUHKAN MARUAH DATO SERI ANWAR...MUSUH-MUSUH DATO SERI ANWAR PASTI MENCARI PELBAGAI JALAN BAGI MENJATUHKAN DATO SERI ANWAR KERANA BELIAU DIANGGAP TUNJANG KEKUATAN PAKATAN RAKYAT....

No comments:

Post a Comment