WELCOME

;
;

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

BANTU PERNIAGAAN OKU

PENGIKUT JEBAT_BERANI

Tuesday, January 26, 2010

BAIK KOME MINTA MAAP......!!!!!


Menteri Besar Perak yang disingkirkan Datuk Seri Mohammad Nizar Jamaluddin hari ini menafikan laporan dua stesen televisyen swasta, semalam bahawa pegawai khas beliau adalah antara 38 orang yang ditangkap Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) berhubung kes penyeludupan pasir.

Beliau memberi tempoh 24 jam sehingga 3 petang esok untuk TV3 dan TV9 memohon maaf secara terbuka berhubung laporan yang disifatkannya satu fitnah.

"Sekiranya kedua-dua stesen televisyen berkenaan gagal membuat permohonan maaf berkenaan, kita tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan perundangan," katanya kepada pemberita di Ipoh.

"Kami juga sedang cuba mendapatkan video berkenaan bagi menentukan perkataan yang digunakan," tambah Nizar.

Menurut Nizar besar kemungkinan stesen televisyen berkenaan mendapt maklumat 'palsu' itu daripada sumber yang rapat dengan ahli politik yang berseteru dengannya.

Sumber : Malaysiakini
JEBAT_BERANI : INILAH MASALAHNYA DENGAN MEDIA-MEDIA 'PENGAMPU' NIE...TIDAK BERTANGGUNGJAWAB DALAM MELAPORKAN SESUATU BERITA...JANGAN KATA NAK PASTIKAN DULU KEBENARAN BERITA YANG DITERIMA...BERITA YANG ADA PUN DIPUTAR BELIT AGAR SESUAI DENGAN KEHENDAK 'BOS' MEREKA...
MAKA KERANA ITU JUGALAH MASYARAKAT HARI MULA BERALIH KEPADA BLOG UNTUK MENDAPATKAN KESAHIHAN SESUATU BERITA YANG DISAMPAIKAN OLEH MEDIA'PENGAMPU' INI....SILAP HARI BULAN BOLEH BUNGKUS COMPANY MEDIA 'PENGAMPU'NIE KALAU MASIH TAK BERUBAH SIKAP.....

No comments:

Post a Comment