WELCOME

;
;

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

BANTU PERNIAGAAN OKU

PENGIKUT JEBAT_BERANI

Monday, December 7, 2009

1MALAYSIA : UM-NO NAZAK DAN TIDAK BOLEH DIUBATI LAGI!!!!

PENDEDAHAN OLEH MANTAN PRESIDEN UM-NO TUN DR MAHATHIR MENGENAI MASALAH DALAMAN PARTI ITU MEMBUKTIKAN HAKIKAT SEBENAR YANG UM-NO TIDAK BOLEH DIUBATI LAGI..

USTAZ NASHARUDDIN MENYATAKAN BAHAWA BELIAU PERCAYA BAHAWA APA YANG DIDEDAHKAN OLEH MANTAN PRESIDEN UM-NO ITU BUKANLAH SESUATU PERKARA YANG BARU,SEBALIKNYA IA TELAH BERAKAR UMBI DALAM PARTI TERSEBUT SEHINGGA TIDAK BOLEH DIUBATI LAGI..

"MISKINPUN PELBAGAI USAHA DIAMBIL UM-NO UNTUK MEMBAIKI IMEJ MEREKAMIA TETAP TIDAK BERJAYA."

"OLEH YANG DEMIKIAN,PAS MAHU RAKYAT BERIKAN SOKONGAN KEPADA PAKATAN RAKYAT PADA PILIHAN RAYA UMUM KE-13 AKAN DATANG SEBAGAI SUATU HARAPAN BARU KEPADA MASA DEPAN ISLAM,MELAYU DAN NEGARA INI,"KATANYA LAGI..

WALAUBAGAIMANAPUN,USTAZ NASHARUDDIN YANG JUGA MERUPAKAN AHLI PARLIMEN BACHOK TURUT MENEMPELAK KENYATAAN YANG DIBUAT MAHATHIRYANG TIDAK BERANI MENDEDAHKAN MASALAH INI SEMASA BELIAU MASIH MEMEGANG JAWATAN NO SATU PARTI ITU.

"KENAPA BELIAU TIDAK BERANI UNTUK MENGELUARKAN KENYATAAN INI SEMASA BELIAU MASIH LAGI MEMJADI PRESIDEN UM-NO?MENGAPA BARU SEKARANG BARU HENDAK BISING KERANA MASALAH INI BUKANNYA BARU BERLAKU?"TEGASNYA LAGI..

MENGULAS LANJUT BERKAITAN KENYATAAN MAHATHIR YANG MENDAKWA RAMAI VETERAN UM-NO YAMNG BERMINAT MENYERTAI PAKATAN RAKYAT,USTAZ NASHARIDDIN BERKATA BELIAU MENGALU-ALUKAN PENERTAAN MEREKA KE DALAM PAKATAN RAKYAT..

"PAS SENTIASA MENGALU-ALUKAN SESIAPA SAHAJA YANG INGIN BERSAMA KITA UNTUK MELAKUKAN PERUBAHAN.KITA TERBUKA KEPADA MANA-MANA PIHAK UNTUK MENYERTAI PAS,"KATANYA..
MAKA DENGAN SITUASI YANG BEGINI PADA PERKIRAAN HAMBA ADALAH LEBIH BAIK AHLI-AHLI UM-NO YANG BENAR-BENAR SAYANGKAN UM-NO DAN JUGA NEGARA MALAYSIA MENYERTAI PAKATAN RAKYAT AGAR MATLAMAT PIMPINAN UM-NO YANG TERDAHULU SEPERTI TENGKU ABDUL RAHMAN,TUN HUSSIN ON DAN TUN RAZAK DAPAT DILAKSANAKAN..

INI KERANA UM-NO HARI INI DILIHAT HANYA MEMENTINGKAN KOCEK DAN KEPERLUAN PRIBADI MEREKA TANPA MEMIKIRKAN AKAN KEPERLUAN DAN HAK RAKYAT MALAYSIA.INI DAPAT DILIHAT DARI PELBAGAI PERKARA YANG TELAH MEREKA LAKUKAN SEPANJANG MEMERINTAH MAAYSIA.
DARI KENAIKKAN HARGA BARANG YANG MEMBEBANKAN RAKYAT SEHINGGALAH KEPADA PENAFIAN HAK ROYALTI MINYAK DI KELANTAN MENAMPAKKAN AKAN SIKAP MEREKA YANG TIDAK MELETAKKAN KEPENTINGAN RAKYAT SEBAGAI KEUTAMAAN MEREKA..

MAKA SUDAH TIBA MASANYA RAKYAT MALAYSIA MENCONGAKKAN NASIB MEREKA DI BAWAH PEMERINTAHAN UM-NO.RAKYAT SEHARUSNYA BERANI MELAKUKAN PERUBAHAN DEMI KEBAIKAN GENERASI AKAN DATANG.JANGAN SAMPAI GENERASI AKAN DATANG MENYUMPAH DAN MEMCACI KITA SEMUA KERANA KESILAPAN KITA MEMILIH PEMIMPIN YANG BERTANGGUNGJAWAB..

No comments:

Post a Comment