WELCOME

;
;

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

BANTU PERNIAGAAN OKU

PENGIKUT JEBAT_BERANI

Saturday, December 12, 2009

1MALAYSIA : MB HARAM BALAS DENDAM PADA RAKYAT PERAK

Kezaliman Barisan Nasional terhadap rakyat mulai mencengkam dan tradisi membalas dendam ala BN dilakukan semula. Kali ini musibah ini menimpa kepada rakyat kampung Pengkalan Gate.

Surau Pengkalan Gate Tambahan yang dibina bersama Sekolah Agama rakyat Nurul Hidayah pernah memohon bantuan RM 50 000 daripada kerajaan negeri Perak untuk tujuan ubahsuai dan pembesaran surau.

Malang sekali apabila kerajaan HARAM (BN) telah membatalkan bantuan tersebut hanya disebabkan YAB IR Nizar pernah berceramah di sana.

BN lupa bahawa jasa mereka yang terlalu kurang terhadap penduduk Pengkalan Gate. Lampu jalan pun tidak mampu disediakan oleh emreka selama 30 tahun.

Tindakan BN ini lebih kepada bermotifkan balas dendam terhadap rakyat sendiri yang membayar cukai secara langsung atau tidak langsung (melalui pembelian barang-barang harian).

Surau ini bukan sahaja meriah dengan jemaah solat yang ramai, malah kuliah maghribnya berjaya menambat hampir 80% penduduk kampung berkenaan.

Sumber : http://pemudapasgopeng.blogspot.com/

JEBAT_BERANI : SIKAP UM-NO/BE-END INI MENUNJUKAN SIKAP BUSUK HATI MEREKA..MEREKA SANGGUP MELAKUKAN APA SAHAJA DEMI MEMBALAS DENDAM KEPADA PAKATAN RAKYAT TANPA MENGAMBIL KIRA AKAN KEPENTINGAN RAKYAT YANG MEREKA WAKILI..SIKAP MEREKA INI TELAH MERUGIKAN RAKYAT NEGERI PERAK...SULTAN PERAK PERLU MELIHAT AKAN HAL INI DAN PERLUNYA PEMBUBARAN DUN PERAK DEMI MENGEMBALIKAN KERAJAAN PILIHAN RAKYAT KEPADA RAKYAT...

No comments:

Post a Comment