WELCOME

;
;

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

BANTU PERNIAGAAN OKU

PENGIKUT JEBAT_BERANI

Monday, December 14, 2009

AYUH SAHABAT RAPATKAN KEMBALI SAF PERJUANGAN

JEBAT_BERANI : HARI INI HAMBA MEARSA SANGAT HAMPA DAN SEDIH MELIHAT TOK GURU NIK AZIZ (TGNA) TERUS DISERANG BAIK DARI LUAR MAHU PUN DARI DALAM..
MEREKA YANG MENGAKU PENYOKONG TGNA DAN BERJANJI AKAN TAAT SETIAP KPD TG JUGA KELIHATAN CUBA MENJATUHKAN TGNA..
SAMAADA KITA SEDAR ATAU TIDAK..PIHAK MUSUH TELAH BERJAYA MELAKUKAN PERANG SARAF TERHADAP TGNA...ORANG KEPERCAYAAN TGNA DIJADIKAN SASARAN BAGI MENJATUHKAN IMEJ TGNA...
MUSUH SEDAR BAHAWA MEREKA TIDAK BOLEH MENYERANG TGNA SECARA TERUS..MAKA ORANG DISEKELILING TG DIJADIKAN SEBAGAI UMPAN UNTUK MEMBINA ISU-ISU HANGAT BAGI MEMBURUKAN TGNA..
DAN APA YANG PALING MENYEDIHKAN HAMBA ADALAH BILAMANAKITA YANG KONONNYA MENGAKU PENYOKONG TGNA DAN MENYAKINI AKAN TG SUDAH MULA TERIKUT AKAN RENTAK YANG DIMAINKAN OLEH PIHAK LAWAN..
KITA SUDAH MULA MEMJADI LIDAH KEPADA 'MUSUH' KITA SENDIRI...BILANGAN BLOGGER YANG MENYOKONG PAKATAN RAKYAT TIDAK MAMPU DISAINGI OLEH PIHAK LAWAN..PIHAK LAWAN BERUSAHA KERAS MEWUJUDKAN BLOGGER MEREKA BAGI MENAKIS SERANG KITA..NAMUN KINI MEREKA TIDAK PERLU ITU SEMUA.."KERANA KITA TELAH MEMJADI 'LIDAH-LIDAH' PERJUANGAN MERAKA TANPA DISEDARI....
SEDARLAH SAHABAT-SAHABAT SEPERJUANGANKU...SEDARLAH KITA SEMUA BAHAWA KITA SUDAH TERIKUT 'RENTAK TARI' YANG DIMAINKANOLEH PIHAK MUSUH..KITA SEDANG MEMUSNAHKAN PERJUANGAN KITA SENDIRI..PERJUANGAN YANG KITA YAKINI AKAN MEMBAWA KITA KEPADA KEBERKATAN DAN KEBAHAGIAN DUNIA AKHIRAT..
TIDAK SALAH KITA MENEGUR PARA PEMIMPIN PERJUANGAN KITA..TAPI JANGAN SAMPAI TEGURAN KITA MEMJADI SENJATA TIDAK RASMI PIHAK MUSUH..JANGAN SAMPAI TEGURAN KITA MEMUSNAHKAN PERJUAGAN KITA...DAN YANG PALING HAMBA TAKUTI JANGAN SAMPAI KITA MENDAPAT KEMURKAAN DARI ALLAH S.W.T KERANA MENYEBABKAN PERJUANGANMENEGAKAN SYIAR ISLAM TERKUBUR..
AYUHSAHABAT-SAHABAT YANG HAMBA KASIHI..MARILAH KITA SAMA-SAMA MEMPERTAHANKAN TGNA AGAR PERJUANGAN KITA MENEGAKAN SYIAR ISLAM TIDAK TERKANDAS DI TENGAH JALAN..MARILAH KITA SEMUA RAPATKAN KEMBALI SAF PERJUANGAN KITA AGAR TIDA MUSUH YANG BOLEH MENYELINAP MASUK...

No comments:

Post a Comment