WELCOME

;
;

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

BANTU PERNIAGAAN OKU

PENGIKUT JEBAT_BERANI

Monday, December 7, 2009

1MALAYSIA : SIAPA LAGI BIADAP??

PUAK-PUAK UM-NO/BE-END BEGITU KECOH APABILA BEBERAPA PIMPINAN DAP MEMIJAK GAMBAR 'KATAK-KATAK' DI KONVENSYEN DAP PERAK BARU-BARU INI..

PELBAGAI PIHAK DALAM UM-NO/BE-END BAGAIKAN 'ANJING GILA' YANG MENYALAK BUKIT APABILA MELABELKAN PERBUATAN PIMPINAN DAP INI SEBAGAI BIADAP DAN TIDAK BERTAMADUN..PELBAGAI PIHAK DALAM KOMPONEN BE-END MENGULAS AKAN ISU INIMENGIKUT PANDANGA MASING-MASING..


HAMBA TIDAK MAHU MENGULAS SAMAADA PERBUATAN DAP INI BIADAP ATAU TIDAK..SEBAGAI MANUSIA YANG DEWASA DAN BERPEGETAHUAN DALAM SELOK BELOK POLITIK HAMBA YAKIN PEMBACA SEKALIAN BOLEH MENILAINYA SENDIRI MENGIKUT PERSPEKTIF MASING-MASING..


APA YANG HAMBA INGIN PEMBACA SEKALIAN CUBA FIKIRKAN DAN RENUNGKAN...DIANTARA PERBUATAN MEMIJAK GAMBAR-GAMBAR 'KATAK-KATAK' DAN PERBUATAN DI DALAM GAMBAR DI BAWAH,YANG MANAKAH LEBIH BIADAP DAN TIDAK BERTAMADUN..DI ANTARA MEMIJAK GAMBAR 'KATAK-KATAK' DAN MELAKUKAN PERBUATAN JIJIK TERHADAP GAMBAR ULAMA ANDA PEMBACA SEKALIAN NILAIKAN SENDIRILAH..


BEGINILAH BARANGKALI DIDIKAN PEMUDA-PEMUDI DI ZAMAN PEMERINTAHAN 1 MALAYSIA..ENTAH LA HAMBA PUN TAK TAHU...LU PIKIRLA SENDIRI!!!!!


YANG INI BIADAP KE 'MENATANG' APA??

MASIH MAMPU BERBANGGA

ANAK-ANAK 1MALAYSIA !!!??

Terdahulu dalam kenyataan akhbar Pergerakan Pemuda UMNO menyerahkan kepada rakyat terutama Melayu dan beragama Islam untuk membuat penilaian siapa yang biadab serta memulakan isu berbaur perkauman terlebih dahulu.

Naib Ketua Pemuda UMNO Simpang Empat Hutan Melintang, Mohd Najib Mohd Mokhtar berkata, dalam kenyataannya baru-baru ini, beliau hanya meminta Penasihat DAP, Lim Kit Siang dan Ketua Menteri Pulau Pinang, Lim Guan Eng turut meminta maaf berhubung isu pemimpin itu memijak gambar tiga Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Bebas.

Katanya, tidak cukup dengan sekadar mereka mewakilkan kepada Setiausaha DAP, Nga Kor Ming untuk meminta maaf kepada orang Melayu dan Islam di atas perbuatan biadabnya, sebab itu beliau mahu kedua-duanya turut berbuat demikian.

SEKARANG HAMBA PULA INGIN BERTANYA KEPADA BELIAU,ADAKAH PERBUATAN DALAM GAMBAR DI ATAS TIDAK BIADAP??DAN APA PULA TINDAKAN UMNO BAGI MEMBETULKAN PERKARA INI..JANGAN HANYA PANDAI MENUNDING JARI TERHADAP ORANG LAIN..

No comments:

Post a Comment