WELCOME

;
;

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

BANTU PERNIAGAAN OKU

PENGIKUT JEBAT_BERANI

Friday, February 19, 2010

TOK GURU NIK AZIZ IMANI SOLAT HAJAT PAKATAN RAKYAT


KUALA LUMPUR : Mursyidul Am Pas, Datuk Nik Aziz Nik Mat akan memimpin solat hajat anjuran Pakatan Rakyat (PR) Shah Alam di Stadium Melawati pada 20 Februari ini bermula jam 7 malam.

Menurut Pengarah Program, Harris Bakar, solat hajat ini memohon kepada Allah melindungi Ketua Umum Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datuk Seri Anwar Ibrahim daripada fitnah dan konspirasi jahat terhadapnya.

Turut diadakan ceramah perdana untuk menerangkan isu semasa termasuk kepincangan, penyelewengan, konspirasi dan niat jahat Umno-Barisan Nasional ( BN) dalam memporak-perandakan PR.

Antara panelis yang akan memberi cermahanya ialah Datuk Seri Anwar, Datuk Nik Aziz, Menteri Besar Selangor Tan Sri Khalid Ibrahim, Ketua AMK Shamsul Iskandar Mohd Akin, Ahli Parlimen Batu, Tian Chua, dan Timbalan Pengerusi Perhubungan PKR Negeri Selangor, Syed Shahril Syed Mohamud.Orang ramai juga diminta membawa sejadah untuk solat hajat tersebut.

Sumber : Erapakatan

JEBAT_BERANI : PERBUATAN FITNAH TERHADAP DATO SERI ANWAR IBRAHIM OLEH PUAK-PUAK UM-NO/BE-END SANGAT-SANGAT MENJIJIKKAN....MEREKA SANGGUP MELAKUKAN APA SAHAJA BAGI MEMASTIKAN DATO SERI ANWAR IBRAHIM DISABITKAN DENGAN DAKWAAN LIWAT YANG DIREKA OLEH PUAK-PUAK UMNO/BE-END INI....SEMOGA ALLAH S.W.T MELINDUNGI DATO SERI ANWAR DARI NIAT JAHAT PUAK-PUAK UM-NO/BE-END INI

No comments:

Post a Comment