WELCOME

;
;

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

BANTU PERNIAGAAN OKU

PENGIKUT JEBAT_BERANI

Saturday, February 27, 2010

AWANG ADIK KETUAI AGIHAN HASIL "ROMPAKAN" TERHADAP RAKYAT KELANTAN!!JEBAT_BERANI : SIAWANG ADEK TELAH DILANTIK MENGETUAI JAWATANKUASA "PEROMPAK" (Jawantankuasa Pengagihan Wang Ihsan Kelantan) BAGI MENGURUSKAN WANG HASIL "ROMPAKAN" YANG DIROMPAK DARI RAKYAT KELANTAN BERJUMLAH RM20 JUTA..

MENTERI "PEROMPAK" MUSTAPA MOHAMMED BERKATA,AWANG ADEK DILANTIK UNTUK MENGURUSKAN AGIHAN WANG "ROMPAKAN" INI BERDASARKAN KAPASITINYA SEBAGAI TIMBALAN MENTERI KEWANGAN KERAJAAN "PEROMPAK"..MUSTAPA JUGA BERKATA MUSYUARAT JAWATANKUASA "PEROMPAK" BAGI MENGAGIHKAN HASIL"ROMPAKAN" INI AKAN BERLANGSUNG MAC NANTI BAGI MEMBINCANGKAN KAEDAH PENGAGIHAN HASIL "ROMPAKAN"..

HAIRAAN SUNGGUH HAMBA BAGAIMANA MUSTAPA MOHAMMED MASIH "ADA MUKA" SETELAH APA YANG BELIAUB LAKUKAN TERHADAP RAKYAT NEGERI KELAHIRAN BELIAU SENDIRI INI...SANGGUP BELIAU BERSUBAHAT DENGAN "PEROMPAK-PEROMPAK" INI SEMUA MEROMPAK HAK RAKYAT NEGERI KELANTAN...PERBUATAN BELIAU INI TIDAK AKAN DIMAAFKAN OLEH RAKYAT KELANTAN YANG KINI MENGELAR BELIAU "PENDERHAKA"..

HINA SUNGGUH RASANYA MENJADI PENDERHAKA SEPERTI MUSTAPA MOHAMMED INI..SESUNGGUHNYA JIKA JEBAT DIKATAN MENDERHAKA KEPADA SULTAN..DERHAKA JEBAT MEMBELA SAUDARANYA,DERHAKA JEBAT MENEGAKKAN KEBENARAN,DERHAKA JEBAT MENENTANG KEZALIMAN DAN DERHAKA JEBAT DEMI KEADILAN RAKYAT MELAKA..TETAPI DERHAKA MUSTAPA MOHAMMED ADALAH DERHAKA KEPADA RAKYAT DAN BUMI KELANTAN,DERHAKA BELIAU MEROMPAK HAK KELANTAN,DERHAKA BELIAU BERSUBAHAT DENGAN PEROMPAK...JADI SIAPAKAH YANG LEBIH HINA BILA MENDERHAKA??

2 comments:

 1. Saudaraku Jebat,
  Derhakamu derhaka menentang kezaliman. Tidak perlu taat kepada Pemimpin yang derhaka kepada Allah dan juga Rasul. Derhaka Mustapa Mohammed derhaka kepada Rakyat, negara dan juga amanah Allah.

  Ruanganmu ini menjadi tempat hamba beristirehat. dengan alunan nasyid yang hebat.

  ReplyDelete
 2. Wahai Saudaraku Jebat.
  Hamba terasa sunyi diblog hamba. Bagaimanakah gerangan hamba untuk muatturun lagu nasyid MP3 di blog hamba.? Dan hamba juga sudah memasukan adsense di blog hamba menunggu approval tapi akhirnya tidak berjaya kerana katanya hamba menggunakan bahasa indonesia. Pelik Benar hamba.
  Mungkin Saudaraku Jebat boleh membantu.

  Wassalam.

  ReplyDelete