WELCOME

;
;

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

BANTU PERNIAGAAN OKU

PENGIKUT JEBAT_BERANI

Friday, February 5, 2010

1MALAYSIA : SOALAN UJIAN IQ UNTUK RAKYAT MALAYSIA


Baca cerpen di bawah dengan teliti dan kemudian jawab soalan berikutnya dengan menggunakan perkataan anda sendiri. ...

Pada suatu hari ketika Saiful sedang membancuh kopi Ali Cafe di sebuah kondo yang dirahsiakan lokasinya, Perogol datang mendekati Saiful dengan wajah penuh nafsu berahi. Perogol merasa amat gersang kerana sudah sekian lama tidak mengecapi nikmat bercumbu dan nekad untuk meratah tubuh Saiful dengan kesempatan berdua-duaan yang ada ini. Perogol lantas berkata, "Can I F**K You? kemudiannya memujuk “Mari Saiful ku sayang, mari sini hahahahaha!

” Saiful berasa ketakutan dan menjawab, “Eh jangan… tak mahu.. aku tak rela, tolong-tolong tak mahu!” Perogol tidak mempedulikan rayuan Saiful lalu dengan bengis mengherdik “Aku kata mari-mari! Cepat!! buka seluar!!”


Nafsu Perogol sudah memuncak dan tidak dapat dibendung lagi, lantas dia menghampiri Saiful dan merangkul Saiful dengan begitu ganas sekali. Saiful cuba melawan tapi tidak mampu. Tubuhnya telah lemah longlai tiada tenaga dan tidak berupaya mengatasi tenaga Perogol itu.

Baju Saiful disentap dengan kuat oleh Perogol. Dengan sekali sentap sahaja terlucutlah baju cap Pagoda Saiful dari batang tubuh Saiful. Sekali lagi Salful cuba melawan. Namun apakan daya, kekuatan perogol itu amat luar biasa sekali. Perogol itu memerhati batang tubuh Saiful yang sasa dengan begitu ghairah sekali sambil ketawa.

Maka dengan rakus si Perogol itu menarik seluar yang membungkus punggung Saiful. Dengan sekali sentap sahaja, berterabur segala butang yang ada pada seluar Saiful maka terlucutlah seluar dari tubuh Saiful. Apa yang tinggal pada Saiful hanyalah sehelai seluar dalam yang berwarna merah jambu. Melihat seluar dalam Saiful yang berwarna merah jambu itu menambahkan lagi ghairah Perogol.

Saiful hanya mampu terbaring dalam keadaan yang lemah longlai, merelakan dalam paksa tindakan Perogol. Tanpa membuang masa lagi, Perogol merentap seluar dalam Saiful, maka terdedahlah batang tubuh Saiful tanpa seurat benang. Melihat tubuh Saiful yang montok itu, Perogol sudah tidak sabar lagi untuk memulakan dayungan bahtera nikmat bersama Saiful.

Dengan gagah dan penuh ghairah, Perogol menonggengkan tubuh Saiful dan terus meradakkan senjata tumpulnya ke dalam lubang nikmat Saiful yang sedang kelemahan. Maka bermulalah dayungan Perogol dengan penuh rakus beberapa minit sehingga mencapai kemuncak kepuasan. Tubuh mereka basah kuyup dengan peluh nikmat sesudah bahtera dayungan dilabuhkan. Perogol mencapai kotak rokok Malboro yang berada di tepi katil dan menyalakan sebatang rokok di kala Saiful masih terbaring tertonggeng keletihan di sisinya.
Soalan & Jawapan pada part 2

(Cerita di atas hanya fantasi dan imaginasi liar penulis semata-mata, tiada kaitan dengan yang hidup ataupun yang telah tiada, jika ada itu semua adalah kebetulan. Percayalah, dunia ini penuh dengan kebetulan.)

Sila jawab semua soalan di bawah berdasarkan cerpen di posting part 1

Soalan:

1. Saiful dikatakan mempunyai Black Belt dalam seni mempertahankan diri Tae Kwon Do, mengapakah orang yang yang mempunyai ilmu mempertahankan diri tahap tinggi seperti Saiful gagal memanfaatkan ilmu beladiri nya bila berhadapan dengan seorang tua yang mempunyai masalah tulang belakang? . [10 markah]

2. Kopi AliCafe yang diminum oleh Saiful tidak memberikan kekuatan kepada dia seperti yang diiklankan. Kenapa Saiful begitu cepat merasa lemah longlai? Pada pendapat anda apakah yang telah berlaku? kepada Saiful setelah meminum kopi AliCafe? [20 markah]


3. Pada pendapat anda, adakah mungkin Perogol yang ganas itu berusia 61 tahun? Pada umur 61 tahun, apakah yang mungkin menjadi rahsia Perogol untuk mengekalkan nafsu seks yang tinggi dan memiliki daya kekuatan yang gagah walaupun laporan perubatan mengesahkan perogol tersebut mengalami keretakkan tulang belakang akibat dibelasah beramai-ramai oleh SB dalam tahanan? Sila jawab berdasarkan pengetahuan am anda. [30 markah]

4. Sekiranya Perogol berusia 61 dan Saiful merupakan yang muda belia dan memilikki Black Belt , kenapakah Saiful tidak melawan dengan sungguh-sungguh semasa di dirogol walau pun beliau masih muda , gagah dan bertenaga? Mengapakah Saiful lembik seperti sotong? Adakah Saiful tersalah minum kopi Kacip Fatimah yang disangkakannya kopi Tongkat Ali AliCafe? Huraikan pendapat anda. [25 markah]

5. Apakah jantina sebenar Saiful ini? Perempuan atau pondan? Atau kedua-duanya? Berikan alasan yang sesuai kepada jawapan anda. [5 markah]

6. Laporan Perubatan dari Pusrawi dan Hospital Kerajaan mengatakan bahawa lubang bontot Saiful masih suci, jadi cuba ada cadangkan seandainya anda adalah Pendakwa di Mahkamah bagaimana seorang mangsa rogol berkali-kali mempunyai lubang dubur yang suci dan murni.... Mungkinkan Saiful diliwat di lubang hidung atau lubang telinga dan bukan di lubang dubur?
huraikan pendapat anda...
[10 markah]

7. Soalan Bonus

Mengapa Saiful tetap datang menyerahkan bontotnya pada perogol tersebut walaupun beliau tahu, kalau masih bekerja dengan perogol tersebut, beliau akan dirogol lagi?. Dan kenapa Saiful bersumpah dengan memegang Al-Quran dengan TANGAN KIRI sewaktu Pilihan Raya Kecil Permatang Pauh hendak berlangsung sedangkan beliau sudah lama dirogol?
huraikan pendapat anda [10 markah]


P/s : Gunakan Imaginasi liar anda untuk menjawab soalan-soalan ini...... Kalau Jawapan anda semua betul...

Anda boleh membawa pulang Tiket Penerbangan kelas Eksekutif MAS Ke Disneyland bersama Pasangan Lanun Toyol dan Kecik yang terkenal dengan gelaran Laki Perompak , Bini Penyamun.... untuk beramah mesra dengan Mickey Mouse...... hehehe.... Tawaran Sah hingga 8hb febuari 2010...

No comments:

Post a Comment