WELCOME

;
;

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

BANTU PERNIAGAAN OKU

PENGIKUT JEBAT_BERANI

Saturday, February 6, 2010

DULU 6 SEKARANG 1....TERTEWASKAH ANWAR IBRAHIM??!!


Di atas adalah 4 wajah yang kononnya pernah diliwat Anwar-penulis ucapan Anwar, Dr Munawar Ahmad Aness; adik angkat Anwar, Sukma Darmawan Sasmitaat Madja; bekas pemandu peribadi keluarga Anwar, Azizan Abu Bakar dan Pembantu Peribadi Anwar, Saiful Bukhari Azlan.

Selain mereka berempat, 2 orang lagi yang tidak pernah dilihat tetapi turut didakwa diliwat Anwar adalah-bekas pensyarah, Hairany Mohd Naffis dan pereka fesyen, Mior Abdul Razak Yahya.

Munawwar, Sukma dan Mior Abd Razak telah membuat pengakuan bahawa mereka disiksa oleh Polis dan dipaksa membuat pengakuan bahawa mereka diliwat Anwar.

ke semua kes mereka termasuk melibatkan Hairany telah digugurkan oleh pendakwaraya tanpa sebarang alasan. Walhal pihak pendakwa telah gagal untuk membina fakta yang kuat dalam pertuduhan terhadap Anwar.

Selepas tengok filem Avatar, Mahathir kata tragedi 911 adalah ‘filem’ ciptaan Amerika….dan….Selepas membaca kes Munawar, Sukma dan Mior yang mengaku disiksa untuk mengaku diliwat…saya boleh katakan bahawa tidak mustahil kes yang lain itu juga ciptaan pihak-pihak yang takut pada Anwar…Tiada apa yang mustahil untuk dilakukan oleh mereka yang memegang kuasa pada masa ini terhadap Anwar. Jika Mahathir boleh buat, mereka juga boleh buat…..

Sumber : http://networkedblogs.com/p26960929

JEBAT_BERANI : BERDASARKAN SOAL SIASAT KES LIWAT INI SAHAJA KITA SUDAH BOLEH MEMBUAT ANDAIAN BAHAWA BERLAKUNYA CUBAAN YANG SANGAT DASYAT UNTUK MENJATUHKAN DATO SERI ANWAR IBRAHIM....

NAMUN YANG AGAK MENGHAIRANKAN BAGAIMANA MAHKAMAH BOLEH MEMBENARKANPERTUDUHAN TERHADAP DATO SERI ANWAR SEDANGKAN BUKTI-BUKTI YANG DIKEMUKAKAN SANGAT-SANGAT MERAGUKAN MALAHAN BUKTI TERSEBUT JUGA SANGAT "LAWAK" UNTUK DIKEMUKAKAN DI MAHKAMAH..

NYATA SEKALI BAHAWA BUKAN SEBARANG PAKATAN YANG DILAKUKAN BAGI MEMALUKAN DAN MENJATUHKAN DATO SERI ANWAR IBRAHIM...SETELAH CUBAAN PERTAMA MENGAIBKAN BELIAU SEBELUM INI MENEMUI KEGAGALAN MALAH IANYA TELAH MEMBANGKITKAN SEMANGAT RAKYAT MENENTANG CUBAAN YANG "MAHA DASYAT" INI....

APAKAH KALI INI DENGAN MENGGUNAKAN HANYA "PELAKON" MAMPU MENJATUHKAN DATO SERI ANWAR SAMA-SAMALAH KITA LIHAT..NAMUN APA YANG HAMBA PASTI ADALAH KEBENARAN TETAP JUA AKAN TERBONGKAR...SEMOGA ALLAH MEMBUKA PINTU HATI SAIFUL BUKHARI MENYATAKAN KEBENARAN AGAR BELIAU MENDAPAT KEAMPUNAN SEBELUM DIJEMPUT ALLAH MENHADAP NYA...

No comments:

Post a Comment