WELCOME

;
;

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

BANTU PERNIAGAAN OKU

PENGIKUT JEBAT_BERANI

Wednesday, February 3, 2010

TEKNIK KEMUTAN TERBAIK ABAD INI...!!!

Peguamcara negara Datuk Mohd Yusof Zainal Abiden berkata pihaknya mempunyai bukti yang kukuh dalam bentuk spesimen air mani bagi mendakwa Datuk Seri Anwar Ibrahim memang meliwat bekas pembantunya, Mohd Saiful Bukhari Azlan.


“Pihak pendakwa akan membuktikan kes ini melalui laporan kimia yang menunjukkan air mani diperolehi daripada mangsa,” kata Mohd Yusof yang mengetuai pasukan pendakwa raya dalam perbicaraan yang secara rasmi bermula esok.“Terdapat spesimen yang dikeluarkan dari dubur mangsa. Ini akan membuktikan tembusan memang berlaku,” katanya.


“Apa yang dimiliki oleh pasukan pembela adalah hanya laporan awal daripada doktor yang merawat Mohd Saiful tetapi ia tidak termasuk laporan kimia berhubung spesimen air mani,” tambahnya.


Mohd Yusof berkata perkara berkenaan akan dibuktikan ketika perbicaraan apabila doktor dan ahli kimia memberi keterangan.


Mereka akan menunjukkan bagaimana tembusan tehadap mangsa dilakukan. baca selanjutnya di http://www.malaysiakini.com/news/123505

Sumber : Malaysiakini

JEBAT_BERANI : DULU TILAM YANG DAH BERTAHUN DIUSUNG KE MAHKAMAH DEMI MENGAIBKAN DATO SRI ANWAR....KALI INI AIR MANI DARI DUBUR SAIFUL BUKHARI PULA DIGUNAKAN UNTUKMENGAIBKAN DATO SERI ANWAR...HAIRANNYA JIKA BENAR BERLAKU KEJADIAN LIWAT ITU SEKALIPUN APAKAH SAIFUL TIDAK MANDI SELEPAS KEJADIAN ITU SEHINGGALAH BELIAU DIPERIKSA...

SUNGGUH MENGHAIRANKAN JIKA SAIFUL MANDI DAN SETELAH SEKIAN LAMA AIR MANI ITU MASIH "TERLEKAT" DIDALAM DUBUR BELIAU...KAEDAH KEMUTAN BAGAIMANAKAH BELIAU AMALKAN SEHINGGA MAMPU MENYIMPAN AIR MANI TERSEBUT BEGITU LAMA DIDALAM DUBURNYA??

APA JUA KEPUTUSAN MAHKAMAH YANG PASTINYA RAKYAT MALAYSIA SUDAH ADA KEPUTUSAN SENDIRI....DATO SERI ANWAR CUBA DIAIBKAN SEKALI LAGI....RAKYAT TIDAK SAMA SEKALI AKAN MEMPERCAYAI TUDUHAN TIDAK BERASAS INI....SEMOGA ALLAH S.W.T MELINDUNGI DATO SERI ANWAR...

No comments:

Post a Comment