WELCOME

;
;

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

BANTU PERNIAGAAN OKU

PENGIKUT JEBAT_BERANI

Thursday, February 18, 2010

BERAKHIR SUDAH TEORI "R A H M A N"..SIAPAKAH PERDANA MENTERI MALAYSIA SETERUSNYA??!!

JEBAT_BERANI : SAMAADA KITA PERCAYA ATAU TIDAK TEORI "RAHMAN" SEPERTI TELAH MEMBUKTIKAN AKAN KEBENARANNYA...BERMULA DENGAN TENGKU ABDUL RAHMAN(R),TUN ABDUL RAZAK (A),TUN HUSSEIN ONN (H),TUN MAHATHIR (M)TUN ABDULLAH AHMAD BADAWI (A) DAN NAJIB ALTANTUYA (N)...KINI YANG MENJADI PERSOALANYAN SETELAH SELESAI URUTAN BERDASARKAN TEORI "RAHMAN" INI SIAPAKAH PERDANA MENTERI MALAYSIA SETERUSNYA...

KETIKA TUN HUSSIEN ONN MENJADI PERDANA MENTERI,BEBERAPA NAMA SELAIN MAHATHIR DISEBUT-SEBUT SEBAGAI TIMBALAN ATAU PENGANTI KEPADA BELIAU SEPERTI TAN SRI GHAZALI SHAFIE (KING GHAZ),TUN GAFFAR BABA DAN TAN SRI RAZALIGH HAMZAH..NAMUN AKHIRNYA JAWATAN TERSEBUT MENJADI MILIK TUN MAHATHIR MOHAMMED..

DAN KETIKA TUN MAHATHIR PULA MENJADI PERDANA MENTERI,BEBERAPA NAMA DISEBUT SEBAGAI PENGANTI BELIAU SEPERTI TUN MUSA HITAM,TUN GHAFFAR BABA,DATO SERI ANWAR IBRAHIM..NAMUN JAWATAN TERSEBUT AKHIRNYA MENJADI MILIK TUN ABDULLAH AHMAD BADAWI..

DAN SAMAADA SECARA KEBETULAN ATAUPUN TIDAK,TEORI "RAHMAN" AKHIRNYA TERBUKTI KEBENARANNYA APABILA JAWATAN PERDANA MENTERI SETERUSNYA DISANDANG OLEH NAJIB ALTANTUYA...NAJIB ALTANTUYA AKHIRNYA MENJADI PELENGKAP KEPADA TEORI "RAHMAN" INI....

DAN KINI APA YANG MENJADI PERSOALAN ADALAH SETELAH BERAKHIRNYA TEORI "RAHMAN" INI SIAPAKAH PULA YANG AKAN MENJADI PERDANA MENTERI SELEPAS NAJIB DAN APAKAH PULA TEORI YANG AKAN DIGUNAKAN..APAKAH AKAN ADA LAGI TEORI SEUMPAMA TEORI "RAHMAN" INI??ATAU AKAN ADA PUSINGAN KEDUA BAGI
TEORI "RAHMAN" INI???SAMA-SAMA KITA SEMUA SAKSIAKAN NANTI...

2 comments:

 1. Salam buat kekanda Jebat.

  Allahuakbar.!!! Selepas pulang dari kerja dan menikmati makan malam tadi, sambil duduk-duduk hamba terfikir untuk memuatkan teori rahman ini di dalam blog hamba. Dan setelah hamba memasuki blog hamba....alangkah terkejutnya hamba, yang kekanda Jebat juga menceritakan teori rahman ini. MasyaAllah !!. Kita mempunyai fikiran dan minda yang sama...atau mungkin juga kebetulan.

  Walau bagaimana pun hamba akan meneruskan juga mencoretkan teori rahman di dalam blog hamba mengikut gerak fikiran hamba semasa makan malam tadi.

  Semoga berada di dalam Rahmat dan perlindungan Allah hendaknya.

  Panglima 7 wrotes.

  ReplyDelete
 2. KERANA KITA PUNYA SATU SEMANGAT,SATU JAMAAH DAN SATU MATLAMAT MAKA TIDAK HAIRANLAH JIKA KITA PUNYA SATU FIKIRAN....SEMOGA ALLAH MENGEKALKAN KITA PADA SATU PERJUANGAN YAKNI PERJUANGAN MENEGAKKAN KEBENARAN DAN MENENTANG KEBATHILAN....ALLAHUAKBAR!!!!!!!

  ReplyDelete