WELCOME

;
;

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

BANTU PERNIAGAAN OKU

PENGIKUT JEBAT_BERANI

Tuesday, February 9, 2010

ZAMBRY V/S NIZAR : SALAM TAKZIAH BUAT RAKYAT PERAK!!!


Mahkamah Persekutuan hari ini sebulat suara memutuskan bahawa Datuk Seri Zambry Abd Kadir dari BN adalah menteri besar Perak yang sah.

Presiden Mahkmah Rayuan, Tan Sri Alauddin Mohd Sheriff, mengetuai panel lima orang hakim yang mendengar kes tersebut.

Yang lainnya ialah Hakim Besar Malaya, Tan Sri Arifin Zakaria dan Hakim Datuk Zulkefli Ahmad Makinuddin, Datuk Wira Mohd Ghazali Mohd Yusoff dan Datuk Abdull Hamid Embong dari Mahkamah Persekutuan.

Keputusan penal hakim tersebut diumumkan oleh Arifin pada jam 11 pagi.

Istana Keadilan di Putrajaya, menjadi tumpuan sejak jam 7 pagi tadi apabila orang ramai beratur untuk mendapatkan pas masuk ke dewan mahkamah. Begitu juga penyokong BN dan Pakatan.
Sumber : Malaysiakini
JEBAT_BERANI : MENYEDIHKAN SEKALI KEPUTUSAN MAHKAMAH MENGISTIHAR ZAMBRY KUNDETA SEBAGAI MB PERAK YANG SAH....UMPAMA SATU MALA PETAKA YANG MAHA DASYAT BUAT RAKYAT PERAK...KEPUTUSAN INI ADALAH KEPUTUSANMAHKAMAH..IANYA TIDAK MEWAKILI KEHENDAK RAKYAT PERAK...RAKYAT PERAK PASTINYA BERASA SANGAT-SANGAT HAMPA DENGAN KEPUTUSAN INI.....KEPUTUSAN INI MENIDAKKAN HAK RAKYAT PERAK UNTUK MEMILIH KERAJAAN PILIHAN MEREKA....KEPUTUSAN MAHKAMAH INI JUGA MENGHANCURKAN SEMANGAT DEMOKRASI YANG DILAUNG-LAUNGKAN OLEH UM-NO/BE-END SELAMA INI...SALAM TAKZIAH BUAT RAKYAT PERAK HAMBA UCAPKAN!!

No comments:

Post a Comment