WELCOME

;
;

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

BANTU PERNIAGAAN OKU

PENGIKUT JEBAT_BERANI

Sunday, November 15, 2009

NAJIB ALTANTUYA :KENYATAAN MADEY BIKIN KEPALA 1MALAYSIA PUSINGADUS SEDIH DAN KECEWA BETUL LA HAMBA NGAN PANDANGAN BEKAS P-END KITA YANG NAMPAKNYA SEMAKIN NYANYUK DI KALA BERADA DI USIA SUBSIDI NIE..

CAKAP-CAKAPNYA PULA HAMBA LIHAT SEMAKIN TAK BOLEH DIPAKAI..BERCAKAP SESEDAP HATI DAN PERASAAN SAHAJA MENAMPAKKAN LAGI BAHAWA BELIAU SEMEMANGNYA NYANYUK..

BELIAU YANG TELAH MENGEMUKAKAN CADANGAN PENCERAMAH YANG MENGGUNAKAN AGAMA UNTUK KEPENTINGAN POLITIK TURUT DIKENAKAN SYARAT MENDAPATKA TAULIAH DARIPADA JABATAN AGAMA ISLAM NEGERI,BAGI MENGELAK AGAMA DIPUTAR BELITKAN UNTUK KEPENTINGAN PRIBADI DAN POLITIK..

BELIAU JUGA DENGAN BONGKAK DAN SOMBONG MENGATAKAN BAHAWA,"Kalau gunakan Islam untuk perkara lain, orang itu tidak boleh berceramah. Sepatutnya Jabatan Agama Islam negeri pergi tangkap orang macam ini,"

KENYATAAN BELIAU INI MENUNJUKKAN BETAPA SINGKAT DAN NYANYUKNYA BELIAU..BELIAU JUGA DILIHAT SANGAT ANTIKAN PEJUANGAN POLITIK BERASASKAN ISLAM..PERKARA INI BUKANLAH SESUATU YANG MENGHAIRANKAN JIKA DILIHAT KEMBALI KEPADA SEJARAH BELIAU MENERAJUI UM-NO/BE-END..

BELIAU TIDAK DAPAT MENERIMA BAHAWA ISLAM DAN POLITIK TIDAK BOLEH DIPISAHKAN..BELIAU SEDAYA UPAYA MEMISAHKAN ISLAM DAN POLITIK KERANA MERASAKAN BAHAWA POLITIK BERASASKAN ISLAMLAH YANG MENJADI PUNCA KEJATUHAN BELIAU SELAMA INI..VELIAU SEOLAH-OLAH MEMPUNYAI PERASAAN DENDAM TERHADAP PERJUANGAN POLITIK BERASASKAN ISLAM..

HAMBA RASA DARI TERUS BERSUARA ADA BAIKNYA BELIAU MENDIAMKAN DIRI..KERANA APA SAHAJA YANG DISUARAKANNYA MEMPERLIHATKAN KENYANYUKAN YANG TAK TERHINGGA BELIAU..MALAH HAMBA MELIHAT KENYATAAN BELIAU BUKAN SAHAJA DITOLAK OLEH PAKATAN RAKYAT MALAHAN SEGELINTIR AHLI UMNO SENDIRI TIDAK BOLEH MENERIMA APA YANG BELIAU KATAKAN..

No comments:

Post a Comment