WELCOME

;
;

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

BANTU PERNIAGAAN OKU

PENGIKUT JEBAT_BERANI

Tuesday, November 24, 2009

1 MALAYSIA : BILA BONTOT MULA BERCERITA
"Sila ikuti dua hujah ini dan pastikan ianya dinilai sendiri dengan tanpa was-was..
1) Hujah dari Peguam R.Sivarasa
Dakwaan liwat terhadap Datuk Seri Anwar Ibrahim berniat jahat dan tidak boleh diterima memandangkan ketiadaan penemuan perubatan berhubung penetrasi.
Bukanlah satu perkara baru bahawa untuk melakukan dakwaan liwat mengikut Seksyen 377B Kanun Keseksaan, penetrasi merupakan perkara utama dan teras.Tiada bukti perubatan yang pasti bagi mencadangkan berlaku penetrasi ke dalam dubur pengadu, Mohd. Saiful Bukhari Azlan.
Berdasarkan laporan perubatan oleh pegawai perubatan dari Pusrawi yang mula-mula sekali memeriksa pengadu, dinyatakan bahawa dubur itu tidak berdarah, tidak cedera, tidak bernanah dan ia adalah bersih, kering serta kelihatan normal, perkara itu turut disokong oleh laporan perubatan Hospital Kuala Lumpur yang menyatakan bahawa penetrasi tidak berlaku.
2) Hujah dari Peguam Cara Negara II Datuk Mohamed Yusof Zainal Abide
Laporan DNA oleh ahli kimia, terdapat spesimen DNA campuran daripada dua lelaki di tempat kejadian, yang menyokong dakwaan Mohd Saiful bahawa dia diliwat oleh Anwar...
-----------------------------------------------------------------------
Membaca kedua-dua hujah awal dari peguambela dan pendakwaraya didalam kes ini..bolehlah dikatakan tiada persetubuhan "belakang" yang berlaku cuma terdapat DNA campuran dua lelaki ditempat kejadian..
DNA tersebut tidak dinyatakan didalam bentuk apa..sekadar hujah untuk menarik perhatian supaya Hakim melihat pembohongan kali kedua acara liwat meliwat ini..
Jangan terkejut jika "mangsa" akan hadir dengan bontot bernanah dan berkudis untuk menguatkan lagi hujah beliau diliwat...dan mangsa dengan senang hati akan mempertontonkan "bontot terlampau" 1Malaysia..
Mungkinkah Hakim akan tergoda untuk melihat pelbagai aksi bontot terlampau 1Malaysia itu..sama-sama kita nantikan..
Akan muncul di Panggung Mahkamah Tinggi 1 Disember 2009..

Sumber : http://www.utaraonline.net/v3/modules.php?name=News&file=article&sid=3001
Jebat_Berani : HAMBA SANGAT HAIRAN DENGAN SIKAP ORANG YANG SUKA DAN BERANI MEMFITNAH ORANG LAIN..WALAUPUN TELAH DIBERIKAN AMARAN OLEH ALLAH S.W.T DENGAN JANJI AZAB YANG SANGAT DASYAT..
MEREKA INI SEWENANG-WENANGNYA MEMFITANAH DAN MEMBURUKKAN KEPRIBADIAN ORANG YANG TIDAK BERSALAH DEMI MENCAPAI MAKSUD POLITIK MEREKA..
NAMUM HAMBA SANGAT-SANGAT YAKIN BAHAWA APA YANG DILEMPARKAN KEPADA DATUK SERI ANUAR IBRAHIM ADALAH FITNAH SEMATA-MATA YANG CUBA MENJATUHKAN KARIER POLITIK BELIAU...SEMOGA BELIAU DIBERIKAN KETABAHAN MENGHADAPI DUGAAN INI..

1 comment:

 1. salam.

  sebenarnya DNA campuran itu dalam bentuk air mani yang di jumpai di dalam dubur.

  laporan ini di keluarkan oleh jabatan kimia dan telah di berikan kepada peguam anwar pada awal julai. laporan itu telah di berikan kepada media oleh peguam anwar dan editor suara keadilan encik Dzulkifli Taib membuat laporan Eksklusif bertajuk 'Tiada kesan Kecederaan. Laporan 3 Pakar HKL'. Dalam laporan tersebut di nyatakan sekali laporan forensik antara lain menyebut

  'keberadaan AIR MANI di swab B5, B7, B8 dan B9.'

  untuk mengetahu apakah B5, B7, B8 dan B9, sila rujuk affidavit anwar bertarikh 20 jun point 90.2 yang mana:-

  B5 - kawasan luaran preanal.
  B7, B8, B9 - Rectum atau stor najis bahagian bawah dan atas.

  laporan ini tidak di lepaskan oleh mana mana media termasuk mainstream media kecuali terlepas sikit sikit dalam blog blog low profile pakatan rakyat.

  oleh itu, saya harap kita jangan keterdahulu dalam mengatakan perkara liwat ini takde kes. kita biarkan mahkamah bersidang dan berikan keadilan kepada kedua belah pihak.

  ReplyDelete