WELCOME

;
;

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

BANTU PERNIAGAAN OKU

PENGIKUT JEBAT_BERANI

Sunday, March 7, 2010

TRABLE YB DI PECAT!!!

JEBAT_BERANI : SETELAH PELBAGAI MASALAH YANG DITIMBULKAN OLEH ZULKIFLI NORDIN AHLI PARLIMEN KULIM-BANDAR BAHARU,PKR AKHIRNYA MENGAMBIL KEPUTUSAN MEMECAT BELIAU DAN MEMINTA BELIAU MENGOSONGKAN KERUSI PARLIMEN TERSEBUT..

BAGAIMANAPUN ZULKIFLI DIBENARKAN MEMBUAT RAYUAN DALAM TEMPOH 14 HARI BAGI MERAYU PEMECATAN BELIAU ITU..PERKARA INI DIUMUMKAN OLEH SETIAUSAHA AGUNG PKR SAIFUDIN NASUTION ISMAIL PADA SIDANG AKBAR DI IBU PEJABAT PKR DI PETALING JAYA.TURUT SERTA DALAM SIDANG MEDIA INI IALAH TIMBALAN PRESIDEN PKR SYED HUSIN ALI,NAIBB PRESIDEN MUSTAFFA KAMIL AYUD,KETUA PENERANGAN LATHAEEFA KOYA DAN PENGARAH STRAEGIK TIAN CUA..

ZULKIFLI SEBELUM INI KERAP MENIMBULKAN KEKECOHAN DALA PAKATAN RAKYAT APABILA SERING MENGKRITIK RAKAN-RAKANNYA DALAM PAKATAN RAKYAT..ANTARA MEREKA YANG PERNAH TERBABIT DENGAN KRITIKAN BELIAU IALAH KHALID SAMAD DARI PAS DAN LIM GUAN ENG DARI DAP..BELIAU SEBELUM INI TELAH MEMBUAT LAPORAN POLIS TERHADAP KHALID SAMAD DAN MEMBIDAS KETUA MEMTERI PULAU PINANG LIM GUAN ENG..

BELIAU YANG DIPANGGIL MENGAHDAP LEMBAGA DISPLIN PKR TETAPI BERTINDAK KELUAT SELANG SEJAM KEMUDIAN KERANA MENDAKWA PANEL YANG SEPATUTNYA MENENTUKAN MASA DEPANNYA SEPATUTNYA DIANGGOTAI OLEH ORANG ISLAM KERANA IANYA MEMBABITKAN ISU PENGGUNAAN KALIMAH ALLAH DAN AGAMA ISLAM..NAMUN DAKWAAN BELIAU DINAFIKAN OLEH SAIFUDDIN NASUTION DENGAN BERKATA KES ZULKIFLI TIADA KENA MENGENA DENGAN ISU KALMAH ALLAH..

PEMECATAN ZULKIFLI INI DIPERSETUJUI SEBULAT SUARA OLEH MAJLIS PIMPINAN PUSAT PKR YANG MENGAMBIL MASA KIRA-KIRA 3 JAM SETENGAH UNTUK BERMUSYUARAT..PELBAGAI ASPEK TELAH DIPERTIMBANGKAN TERMASUK KESAN "KESALAHAN YANG BERULANG-ULANG" YANG DILAKUKANNYA DAN KESANNYA TERHADAP PARTI..PEMECATAN ZULKIFLI INI AKAN DIMAKLUMKAN KEPADA BELIAU PADA ISNIN INI MELALUI SURAT,FAKS DAN E-MEL..

BELIAU DISABITKAN BERSALAH KERANA MEMBUAT LAPORAN POLIS TERHADAP WAKIL RAKYAT PAS KHALID SAMAD DAN EKORAN KENYATAANNYA YANG DIBUAT DALAM WAWANCARA DI TV3 SEBELUM INI DAN JUGA SERANGAN TERHADAP DASAR DAN PENDIRIAN PARTI SERTA KEMAMPUAN PAKATAN RAKYAT..PERBUATAN ZULKIFLI INI TELAH MEMBERI KESAN BURUK KEPADA PARTI PKR DAN JUGA PAKATAN RAKYAT...

KAWASAN PARLIMEN KULIM-BANDAR BAHARU AKAN DISELIA OLEH N GOBALAKHRISNAN YANG JUGA MERUPAKAN WAKIL RAKYAT PADAN SERAI..MANAKALA AWAR DI NIBONG TEBAL,YUSMADI YUSOFF(BALIK PULAU) DITUGASKAN DI BAYAN BARU DAN DR LEE BOON CHYE(GOPENG)DI BAGAN SERAI..

No comments:

Post a Comment