WELCOME

;
;

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

BANTU PERNIAGAAN OKU

PENGIKUT JEBAT_BERANI

Wednesday, March 3, 2010

1MALAYSIA : RUMAH RAKYAT DIROBOHKAN..KETUA AMK TERENGGANU DITAHAN!!!


JEBAT_BERANI : AKIBAT CUBA MENGHALANG TINDAKAN PIHAK POLIS UNTUK MEROBOHKAN RUMAH PENDUDUK DI KAMPUNG PAYA BUNGA,KUALA TERENGGANU,TERENGGANU,KETUA ANGKATAN MUDA TERENGGANU,FARIZ MUSA DITAHAN POLIS..SELAIN BELIAU TURUT DITAHAN IALAH SEORANG PENDUDUK KAMPUNG TERSEBUT IAITU SAUDARA ZAMRI..

FARIZ MENJELASKAN KEPADA PIHAK MEDIA BAHAWA BELIAU BUKAN MAHU MENGHALANG TUGAS-TUGAS PENGUATKUASA UNTUK MEROBOHKAN RUMAH PENDUDUK DI SITU AKAN TETAPI MENUNTUT AGAR PIHAK KERAJAAN MELAYAN PENDUDUK DI SITU DENGAN ADIL..PENDUDK PERLU DIBERIKAN MASA YANG SECUKUPNYA BAGI BERSIAP SEDIA UNTUK MENCARI TEMPAT TINGGAL BARU ATAU BERPINDAH..

TINDAKAN MEROBOHKAN RUMAH RAKYAT MEMBUKTIKAN BAHAWA SLOGAN "RAKYAT DIDAHULUKAN PERCAPAIAN DIUTAMAKAN" DAN "UMNO JUARA RAKYAT" HANYALAH PERMAINAN MEREKA UNTUK MEMPERNGARUHI RAKYAT SEMATA-MATA...JIKA BENAR UM-NO MENGUTAMAKAN KEPENTINGAN RAKYAT SEPATUTNYA MEREKA MENYEDIAKAN ALTERNATIF TEMPAT TINGGAL BAGI PENDUDUK KAMPUNG TERSEBUT...

TINDAKAN MEROBOH RUMAH RAKYAT BEGITU SAHAJA JELAS MENUNJUKKAN UM-NO/BE-END MELETAKAN KEPENTINGAN RAKYAT KERTERBELAKANG SEKALI..TINDAKAN INI JELAS MENZALIMI RAKYAT DAN MENGANIAYA RAKYAT TYANG SEMEMANGNYA HIDUP SUDAH SEJAK UM-NO/BE-END MEMERINTAH..RAKYAT PASTI AKAN MEMBALAS PERBUATAN ZALIM UM-NO/EBE-END INI PADA PILIHANRAYA UMUM AKAN DATANG...

1 comment:

  1. Kekanda Jebat,
    Kezaliman yang dilakukan oleh UMNO ini sama seperti Israel yang merobohkan penempatan rakyat palestin. Malang sunnguh nasib rakyat Kuala Terengganu.

    ReplyDelete