WELCOME

;
;

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

BANTU PERNIAGAAN OKU

PENGIKUT JEBAT_BERANI

Thursday, March 4, 2010

TAK CUKUP BERPERANGAI BIADAP,AWANG ADEK MENUNDING JARI PULA!!!


JEBAT_BERANI : TAK CUKUP DENGAN BERPERANGAI BIADAP,KALI INI TIMBALAN PENEGERUSI PERHUBUNGAN UM-NO KELANTAN,AWANG ADEK NAMPAKNYA CUBA MENYALAHKAN PIHAK PENGANJUR LTDL SEPENUHNYA.

BELIAU MENDAKWA PENGANJUR MENJEMPUTNYA UNTUK MELEPASKAN PELUMBA LTDL SEDANGKAN PENGERUSI JAWATANKUASA LTDL PERINGKAT NEGERI,ABDUL FATAH MAHMOOD MENEGASKAN NAMA AWANG ADEK LANGSUNG TIDAK ADA DALAM SENARAI UNTUK MELAKUKAN "FLAG OFF DAN IA TELAH DIPERSETUJUI SEMUA PIHAK.

TURUT MENGULAS ISU INI,KETUA DEWAN PEMUDA PAS KELANTAN,ABDUL LATIFF ABDUL RAHMAN BERKATA,TIDAK TIMBUL SAMA SEKALI KERAJAAN NEGERI MAHU MEMBURUKKAN NAMA AWANG ADEK,MEMANDANGKAN PERLAKUANNYA KETIKA PELEPASAN PESERTA LTDL ITU SUDAH CUKUP BIADAP DAN MEMALUKAN
..“Sebagai seorang Timbalan Menteri yang dilantik atas kuota senator amat tidak sopan sekali merampas flag off yang diberi kepada orang lain.

“Beliau sepatutnya sedar Menteri Besar sebagai mewakil kerajaan negeri dijemput khas bagi melakukan upacara pelepasan. Takkan pula dalam situasi begitu orang yang tiada kaitan dengan kerajaan negeri diberi peluang,”
KATA BELIAU LAGI..

JELAS SEKALI AWANG ADEK MASIH LAGI KEMARUK UNTUK MENJADI MENTERI BESAR KELANTAN SEBAGAIMANA TINDAKANNYA MEMASANG SEPANDUK PADA PILIHANRAYA UMUM YANG LALU BAGI MEWAR-WARKAN BAHAWA BELIAULAH BAKAL MENTERI BESAR KELANTAN..NAMUN HASRAT BELIAU ITU TIDAK MENJADI KENYATAAN APABILA PAS BERJAYA MEMENANGI PILIHANRAYA ITU MALAH AWAK ADEK SENDIRI GAGAL MEMENANGI KERUSI YANG BELIAU TANDINGI..

KINI IMEJ BELIAU SEMAKIN TERCALAR APABILA TURUT BERSUBAHAT DENGAN KERAJAAN 1MALAYSIA MENAFIKAN HAK KELANATAN MENDAPATKAN WANG ROYALTI MINYAK DAN KEGAGALAN BELIAU MENUNAIKAN APA YANG DIJANJIKAN KEPADA PENGUNDI DI BACHOK..KEBIADAPAN AWANG ADEK MEMBELAKANGI TOK GURU NIK AZIZ SEBAGAI MENTERI BESAR KELANTAN BAGI MELEPASKAN PESERTA LTDL MENAMBAHKAN LAGI KEMARAHAN RAKYAT KELANTAN TERHADAP BELIAU..

PENGERUSI KELAB PENYOKONG KERAJAAN(BBC),ABDULLAH YA'KOB BERKATA PIHAKNYA MENGUTUK KERAS TINDAKAN PENGURUSAN LTDL KERANA MEMBERI KEBENARAN KEPADA AWANG ADEK MELAKUKAN PELEPASAN DENGAN MEMBELAKANGI KEPUTUSAN YANG DIPERSETUJUI SEBELUM INI.WALAUPUN IANYA HANYA MEMBABITKAN SEBUAH ACARA SUKAN,NAMUN KEJADIAN INI BENAR-BENAR MEMALUKAN RAKYAT KELANTAN KERANA BERLAKU DIHADAPAN AHLI SUKAN DARI LUAR NEGARA..

“Kalau seorang menteri yang datang ke sini pun mereka tidak boleh berbuat sesuka hati, inikan pula seorang Timbalan Menteri yang bertaraf senator.

“Saya yakin perbuatan Ketua Umno Bachok itu memalukan Perdana Menteri kerana semangat 1Malaysia tidak wujud dalam insiden tersebut,”
KATANYA LAGI..

KEJADIAN INI TURUT DIKUTUK OLEH TIMBALAN KETUA MUSLIMAT PAS NEGERI YANG MENYIFATKANNYA SEBAGAI PERBUATAN AMAT BIADAP DAN MEMALUKAN RAKYAT KELANTAN..PADA HAMBA PIHAK PENGANJUR DAN AWANG ADEK PERLU MEMBUAT PEMOHONAN MAAF SECARA TERBUKA KEPADA TOK GURU NIK AZIZ DAN JUGA RAKYAT KELANTAN.RATA-RATA RAKYAT KELANTAN YANG DITEMUI MELAHIRKAN RASA KESAL MEREKA DAN MEREKA MAHU PIHAK PENGANJUR DAN WANG ADEK MENYATAKAN PERMOHONAN MAAF SECARA TERBUKA..

No comments:

Post a Comment