WELCOME

;
;

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

BANTU PERNIAGAAN OKU

PENGIKUT JEBAT_BERANI

Sunday, March 7, 2010

KHAIRY RISAUKAN PAKATAN RAKYAT TERGUGAT BILA ANWAR KEKAL KETUA PEMBANGKANG


JEBAT_BERANI : APAKAH HAK KHAIRY UNTUK MEMPERSOALKAN HAK PAKATAN RAKYAT DALAM MENENTUKAN SIAPA KETUA PEMBANGKANG DI PARLIMEN??DAN APAKAH YANG MEMBUATKAN KHAIRY BEGITU TIDAK SENANG DENGAN KEDUDUKAN DATO SERI ANWAR SEBAGAI KETUA PEMBANGKANG??APAKAH BELIAU MERASA TERGUGAT ATAU TERCABAR DENGAN KEDUDUKAN DATO SERI ANWAR INI??TAPI APA PULA SEBABNYA BELIAU MERASA SEDEMIKIAN??

KHAIRY MENDAKWA PENGEKALAN DATO SERI ANWAR SEBAGAI KETUA PEMBANGKANG AKAN MENGUNDANG LEBIH BANYAK MASALAH KEPADA PARTI KEADILAN DAN JUGA KEPADA PAKATAN RAKYAT..MALAH BELIAU JUGA TURUT MEMPERSOALKAN BAGAIMANA PAS DAN DAP MASIH LAGI MEMBERI KEPERCAYAAN KEPADA DATO SERI ANWAR KERANA JUMLAH ANGGOTA PARLIMEN DAP KINI MELEBIHI PKR AKIBAT "KATAK-KATAK" YANG MELOMPAT PARTI..

KESEPAKATAN DAN PERPADUAN ANTARA PARTI-PARTI DALAM PAKATAN RAKYAT INI NYATA TIDAK MENYENANGKAN KHAIRY..DALAM KEADAAN PELBAGAI ISU MENGHENTAM DATO SERI ANWAR,PAS DAN DAP MASIH LAGI MAMPU MEMBERIKAN SOKONGAN MALAHAN TETAP MENERIMA DATO SERI ANWAR SEBAGAI KETUA PEMBANGKANG DI PARLIMEN..IANYA SESUATU YANG JARANG KITA DAPAT LIHAT DALAM KOMPONEN PARTI BE-END..

NAMUN JIKA KHAIRY MERASAKAN BAHAWA DATO SERI ANWAR MENDATANGKAN MASALAH,IANYA BUKAN KEPADA PAKATAN RAKYAT TETAPI SEBALIKNYA KEPADA UM-NO/BE-END.DATO SERI ANWAR SERING MENJADI ANCAMAN KEPADA UM-NO/BE-END WALAUPUN KETIKA BELIAU DITAHAN DI PENJARA SEBELUM INI...SETIAP TINDAKAN DATO SERI ANWAR PASTINYA MENDATANGKAN ANCAMAN TERHADAP PUAK-PUAK UM-NO/BE-END...

DAN KEPADA KHAIRY HAMBA NASIHATKAN TAK PERLULAH BELIAU SIBUKKAN JAWATAN KETUA PEMBANGKANG YANG DISANDANG DATO SERI ANWAR INI...BAIK BELIAU MEMBERI TUMPUAN TERHADAP PARTI BELIAU SENDIRI..SAMAADA DATO SERI ANWAR MENDATANGKAN MASALAH ATAU TIDAK KEPADA PAKATAN RAKYAT BIAR KAMI PAKATAN RAKYAT MENENTUKAN..BELIAU TAK PERLU JADI "BUSY BODY" DALAM HAL INI..BANYAK LAGI PERKARA LAIN YANG BOLEH BELIAU BERIKAN PERHATIAN TERUTAMANYA BERKAINTAN DENGAN KEBAJIKAN DI KAWASAN PENGUNDI BELIAU...

2 comments:

  1. hANG PEDULI APA...BUKAN PARTI HANG....IKUTSUKA PAS, DAP DAN PKR UNTUK TENTUKAN SAPA JADI KETUA PEMBANGKANG....KALAU DEPA SEMUA SETUJU APA BOLIH BUAT...KAU JADI KETUA PEMUDA UMNO TAPI TAK DILANTIK JADI MENTERI....NAJIB TAK LANTIK HANG SEBAB HANG TERLALU BODOH..

    ReplyDelete
  2. UIS DASYATNYERR..INGAT TADI KATA KAT HAMBA RUPA-RUPANYA KATA KAT KHAIRY BERUK JALANAN..HEHEHE

    ReplyDelete