WELCOME

;
;

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

BANTU PERNIAGAAN OKU

PENGIKUT JEBAT_BERANI

Thursday, March 4, 2010

TOK GURU NIK AZIZ DIMASUKKAN KE HOSPITAL!!!

JEBAT_BERANI : TOK GURU NIK AZIZ TELAH DIMASUKKAN KE HOSPITAL UNIVERSITI SAINS MALAYSIA(HUSM),KUBANG KERIAN KERANA MENGADU SAKIT DADA PETANG SEMALAM LEBIH KURANG JAM 5 PETANG..BELIAU MENGADU SAKIT DADA SEBELAH KIRI KETIKA MENJALANI PEMERIKSAAN DI KLINIK JANTUNG UNIVERSITI ITU...TOK GURU NIK AZIZ TELAH DITEMPATKAN DI WAD ORANG KENAMAAN DI HOSPITAL TERSEBUT..

AKIBAT MASALAH KESIHATAN YANG DIALAMI OLEH TOK GURU NIK AZIZ INI BELIAU TIDAK DAPAT MENYAMBUT KEBERANGKATAN PULANG SULTAN KELANTAN HARIN INI,YANG MENDAPATKAN RAWATAN PERUBATAN DI HOSPITAL SINGAPURA..TOK GURU NIK AZIZ SEBELUM ITU MEMANG DIJADUALKAN AKAN MENYAMBUT KETIBAAN SULTAN KELANTAN DARI SINGAPURA...

DAN DARI MATLUMAT YANG DIPEROLEHI TAHAP KESIHATAN TOK GURU NIK AZIZ TELAH BERANSUR BAIK DAN TOK GURU SUDAH BOLEH MEMBACA SURAT KHABAR...TOK GURU NIK AZIZ DIJANGKA DAPAT KELUAR DARI WAD DAN BERTUGAS DALAM BEBERAPA HARI LAGI..

HAMBA DAN SELURUH RAKYAT MENDOAKAN AGAR TOK GURU NIK AZIZ LEKAS SEMBUH DAN KEMBALI BERSAMA BERJUANG MENENTANG PUAK-PUAK UM-NO/BE-END..

No comments:

Post a Comment