WELCOME

;
;

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

BANTU PERNIAGAAN OKU

PENGIKUT JEBAT_BERANI

Monday, March 29, 2010

JOM HEBOH DI KELANTANPagar yang memisahkan antara penonton lelaki (kanan) dan wanita (kiri).

Konsert Jom Heboh TV3 yang berjaya dianjurkan buat pertama kali di Kelantan

Konsert Jom Heboh di Kota Bharu berjaya mengasingkan antara penonton lelaki dan wanita serta pasangan berkeluarga.

Sebahagian penonton wanita yang memenuhi Stadium Sultan Mohd Ke-IV untuk mengikuti konsert Jom Heboh TV3.


Sebahagian daripada puluhan ribu penonton yang memenuhi Stadium Sultan Mohd Ke-IV untuk menyaksikan Konsert Jom Heboh dari dekat.


Kawasan yang dikhaskan untuk pasangan keluarga.JEBAT_BERANI : 27 MAC 2010 MEYAKSIKAN SEJARAH TERCIPTA DI BUMI KELANTAN...KONSERT JOM HEBOH BUAT JULUNG-JULUNG KALINYA BERJAYA DIADAKAN SETELAH PIHAK TV3 MENYATAKAN KESEDIAAN MEREKA UNTUK MEMENUHI SYARAT-SYARAT YANG TELAH DITETAPKAN OLEH KERAJAAN NEGERI KELANTAN..TIADA ARTIS PEREMPUAN DAN PENGASINGAN TEMPAT DUDUK PENONTON LELAKI,PEREMPUAN DAN YANG BERKELUARGA ANTARA KELAINAN JOM HEBOH KALI INI BERBANDING YANG PERNAH DIADAKAN DI LAIN-LAIN NEGERI SEBELUM INI...

KEJAYAAN PENGANJURAN KONSERT JOM HEBOH KALI INI MEMBUKTIKAN BAHAWA KERAJAAN PAS KELANTAN TIDAK SAMA SEKALI MENYEKAT HIBURAN ASALKAN HIBURAN ITU TIDAK TERPESONG DARI AJARAN ISLAM DAN MELALAIKAN...KESEDIAAN KERAJAAN PAS KELANTAN MEMBUKA RUANG KEPADA PENGANJURAN JOM HEBOH INI JUGA SECARA TIDAK LANGSUNG TELAH MENDIDIK PIHAK TV3 DAN RAKYAT BAGAIMANA KAEDAH HIBURAN YANG DIBENARKAN OLEH ISLAM..JIKA SEBELUM INI PELBAGAI ALASAN DIBERIKAN UNTUK TIDAK MENGIKUT GARIS PANDUAN BERHIBUR MENGIKUT ISLAM OLEH PIHAK PENGANJUR KONSERT,KINI PENGANJURAN JOM HEBOH DI KELANTAN TELAH MEMBUKTIKAN BAHAWA SEGALA GARIS PANDUAN BERHIBUR MENGIKUT ISLAM BUKANLAH SESUKAR MANA UNTUK DIIKUTI MELAINKAN KITA SENDIRI TIDAK MAHU MENGIKUTNYA..

3 comments:

 1. Salam,
  Bagus entry yang Sdr Jebat masukkan. Sekurang-kurangnya dapat membuka minda rakyat jelata tentang Islam yang tidak menghalang hiburan asalkan ianya mengikut syariat. Dan mendidik TV3 agar mencontohi dan menghormati ajaran Islam itu sendiri.

  ReplyDelete
 2. Islam itu datang bersama Syariat,itu yang TGNA ingin tonjolkan bahawa PAS bukanlah sebuah Parti Politik Islam yang JUMUD seperti yng UMNO gembar-gemburkan..Kami lakukan semuanya mengikut Syariat.

  ReplyDelete
 3. TERIMA KASIH PANGLIMA 7 DAN NAIM...SESUNGGUHNYA SUDAH MENJADI FITRAH KITA SEBAGAI MANUSIA INGINKAN HIBURAN..DAN DALAM KITA MEMENUHI KEINGINAN KITA UNTUK BERHIBUR JANGAN PULA SAMPAI KITA MELANGGAR APA YANG TELAH DILARANG DALAM AJARAN ISLAM..MENYEDARI AKAN FITRAH MANUSIA INILAH MAKATOK GURU NIK AZIZ MEMBENARKAN KONSERT JOM HEBOH DIADAKAN DI KELANTAN DENGAN SYARAT PIHAK TV3 MEMENUHI SEGALA BENTUK GARIS PANDUAN YANG TELAH DITETAPKAN OLEH KERAJAAN NEGERI KELANTAN..DAN AKHIRNYA KITA DAPAT MELIHAT SATU KONSERT YG TAK KURANG MERIAHNYA BERBANDING KONSERT2 YANG DIADAKAN DI NEGERI LAIN..MAKA TERBUKTILAH BAHAWA BUKAN SUKAR MELAKSANAKAN SYARIAT ISLAM ASALKAN KITA MAHU..TEPUK DADA TANYA IMAN!!!

  ReplyDelete