WELCOME

;
;

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

BANTU PERNIAGAAN OKU

PENGIKUT JEBAT_BERANI

Thursday, March 4, 2010

MENTELI ONG TEE KEAT LAPAT HALIAH DARI TOKEY JAM HONG KONG WOOOO!!!


JEBAT_BERANI : HAIYAAA...INI OLANG INGAT LAKYAT BODO KA???MAU NAFI-NAFI APA PASAI??APA PASAI ITU OLANG SENANG-SENANG KASI LU HADIAH??DIA PUNYA HALAGA PUN MANYAK MAHAI LO...HK$ 1JUTA ATAU MALAYISA PUNYA LUIT RM500,000.00 LINGGIT..INI MENTELI ONG TEE KEAT ADA BIKIN APA SAMA ITU OLANG SAMPAI DIE OLANG KASI HALIAH MANYAK MAHAI LO..

TAPI INI METELI CAKAP INI JAM DIE OLANG BAGI PASAI DIE PRESEDIN PARTI BUKAN PELIBADI LO.. "Jam tangan itu diberikan kepada saya selaku presiden parti dan saya akan simpan sebagai momento atas nama parti juga,"ITU ONG TEE KEAT CAKAP..
BETUI KA TAK WA TALAK TAHU..LU OLANG PIKIR SENDILI LA..DIE LAGI CITE ITU JAM TOKEY JAM DARI HONG KONG KASI MASA DALAM ITU MAJLIS GABUNGAN IKATAN PERSATUAN CINA MALAYSIA DI PULAU PINANG..TAPI WA ALA RASA PELIK SIKIT MA..APA PASAI ITU JAM ADA COLAK KEAGAMAAN..ITU COLAK ISRAEL MA..ADA APA-APA KA??IBALAT UDANG DALAM MEE GOLENG..

INI MENTELI LAGI CAKAP PASAI APA DIE LAPAT ITU HALIAH IALAH,SEBAB DIE ADA BAGI BAIK PUNYA KOMITMEN DALAM ITU MASALAH ZON BEBAS PELABUHAN KLANG(PKFZ)"Tiada rahsia mengenainya. Bagi saya, saya tetap saya dan sebab kenapa dia hadiahkan saya jam sebenarnya menurut penjelasannya kerana beliau tersentuh dengan komitmen saya dan komitmen kami (MCA) berhubung masalah Zon Bebas Pelabuhan Klang (PKFZ)," JELAS ITU MENTELI...

TAPI WA RASA MACAM ALA SESUATU YANG TAK KENA..APA ITU SPRM TALAK MAU SIASAT KA?LU OLANG MEMANG LA...KALAU INI KES ADA KAITAN SAMA PAKATAN RAKYAT LU OLANG TALAK SEMPAT-SEMPAT MAU SIASAT...WAKTU OFIS SUDAH HABIS PUN LU OLANG TETAP MAU SIASAT..MAU SETEL CEPAT LU OLANG CAKAP..TAPI BILA INI KES ADA KAITAN SAMA B-END PUNYA OLANG LU SPRM LEMBAB MACAM SIPUT SEDUT PASAI APA??LU OLANG MEMANG KELIJA PILIH KASIH PUNYA OLANG...NANTI LU OLANG TAHU LA BILA MATI TUHAN ALLAH KASI MASUK LU OLANG DALAM ITU API NELAKA BALU LU OLANG TAHU..

No comments:

Post a Comment