WELCOME

;
;

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

BANTU PERNIAGAAN OKU

PENGIKUT JEBAT_BERANI

Wednesday, May 26, 2010

HINA ULAMAK : PUAK-PUAK UMNO MAKIN BIADAP!!

JEBAT_BERANI : NILAIKAN SENDIRI APA YANG DIKATAKAN 'MAMAT UM-NO' INI...APAKAH BENAR DAKWAAN BELIAU BAHAWA TOK GURU NIK AZIZ TIDAK LAYAK DIPANGGIL ULAMA??APAKAH ISTILAH ULAMA SEBENAR PADA PANDANGAN PUAK-PUAK UM-NO??APAKAH MEREKA SEPERTI JAMIL KHIR DAN DR MASITAH YANG LAYAK DIGELAR ULAMA?MEREKA YANG MENDIAMKAN DIRI APABILA NAJIB ALTANTUYA MELULUSKAN LESEN JUDI BOLASEPAK...MEREKA YANG TAK BERKATA APA-APA APABILA MELIHAT PUTERI UM-NO TIDAK MENUTUP AURAT??INIKAH GOLONGAN YANG PADA PADANGAN PUAK-PUAK UM-NO LAYAK DIGELAR ULAMA??JIKA TIDAK SIAPAKAH PADA PADANGAN PUAK-PUAK UM-NO YANG LAYAK DIGELAR ULAMA???HAMBA YAKIN MEREKA TAK TAHU SIAPA ULAMA KERANA MEREKA TIDAK PERNAH MAHU MENDEKATI PARA ULAMA....

2 comments:

 1. Salam Dato Panglima Jebat Berani...

  Bagi Puak-Puak UMNO....Ulamak adalah mereka yang tidak citer pasal politik langsung....hanya ceramah bab -bab solat dan batal wudhuk dan bab-bab haid dan nifas ajer.

  Pasal tuu...dah tua-tua pun masih belajar bab-bab batal wudhuk dan haid & nifas ajer..walaupun dah monopaus. hahaha....

  Panglima7

  ReplyDelete
 2. HAHAHAHA....KELAKAR SUNGGUH KEKANDAKU DATO PANGLIMA 7...ITULAG PUAK2 UMNO..DARI KECIK SAMPAI KE TUA DOK BELAJAR BAB HADAS BESAR KECIK NIE..SEDEY2.

  ReplyDelete