WELCOME

;
;

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

BANTU PERNIAGAAN OKU

PENGIKUT JEBAT_BERANI

Thursday, May 13, 2010

AYUH KITA MENYUMBANG UNTUK PERJUANGAN MENEGAKKAN KEADILAN

Marilah menderma


Rayuan dari YB Dr Siti Mariah -Bagi pilihan raya kecil Sibu Serawak.
KEPADA DERMAWAN-DERMAWAN PAKATAN RAKYAT BANTULAH SAHABAT-SAHABAT KITA DI SIBU UNTUK TERUS BERJUANG.HULURKANLAH SUMBANGAN ANDA.

Assalamualaikum wbth & Salam Perjuang...Semuga surat ini menemui tuan puan dalam kemanisan Iman...Surat ini saya tulis bagi mewakili YB Dr Siti Mariah Mahmud yang kini berada di Sibu Serawak.

Permintaannya berbunyi begini.

"Tolong masuk dalam Weblog dan Facebook saya, kami perlukan sumbangan kewangan dari Penyokong Pakatan Rakyat untuk kami buat program-program MESRA RAKYAT di lokaliti-lokaliti Melayu, juga untuk membiayai kos pengangkutan pengundi pada hari pilihanraya nanti (16 Mei 2010).

Nanti saya akan fowardkan No Akaun saya, tolonglah MERAYU.

Saya akan kemukakan jumlah yang di masukkah dalam akaun saya nanti untuk ketelusan ... Dr. Mariah"

NO AKAUN : MAYBANK : 5627 4005 1315
(SITI MARIAH BINTI MAHMUD)

*Nota :YB Dr Mariah boleh dihubungi di talian 019-2361889

Mewakili beliau saya merayu semua pejuang dan penyokong PR untuk menyambut seruan ini dengan menyumbangkan wang anda untuk perjuangan ini.

Teringat pesanan Tok Guru "Duit yang ada dalam poket atau dompet kita belum tentu jadi hak kita - tapi duit yang kita dermakan sebagai Infak Fisabilillah sudah PASTI menjadi hak kita diakhirat nanti"

Sekian untuk makluman.

Minta Sebarkan sebanyak mungkin pada yang lain. Kerjasama anda semua didahului dengan ucapan jutaan terima kasih

Diambil dari mesej facebook oleh anak muaalaf..

JEBAT_BERANI : JIKA BENAR KITA YAKIN BAHAWA PERJUANGAN INI AKAN DIHITUNG OLEH ALLAH S.W.T SEBAGAI GANJARAN DI AKHIRAT NANTI..MAKA MARILAH KITA SAMA-SAMA MENYUMBANGKAN WANG RINGGIT TAK KIRALAH BANYAK ATAU SEDIKIT BUAT SAHABAT KITA YANG SEDANG BERJUANG MEMENANGKAN PAKATAN RAKYAT DI SIBU....SEMOGA ALLAH MEMBERKATI SUMBANGAN KITA SEMUA....

No comments:

Post a Comment