WELCOME

;
;

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

BANTU PERNIAGAAN OKU

PENGIKUT JEBAT_BERANI

Saturday, April 24, 2010

TOK GURU NIK AZIZ TURUN BERKEMPEN DI HULU SELANGOR

"Saya datang bukan sebagai orang Melayu, tetapi atas nama Islam. Jika saya turun sebagai orang Melayu, maka mesej saya hanya terhad pada orang Melayu. Tetapi kalau atas nama Islam, mesej saya untuk semua,"

"Prinsip Islam adalah untuk semua. Buktinya, saya telah diberi amanah untuk memimpin rakyat Kelantan kira-kira 20 tahun.

"Saya sendiri pernah suatu ketika menyokong Umno, mengikut pimpinan Pas menyertai BN dahulu. Ketika itu Umno lemah, dan mereka meminta kepada perpaduan. Bila mereka kuat, mereka singkirkan kami. Perit rasanya dikhianati. Sekali digigit, kedua tidak lagi,"

"Yang melemahkan orang Melayu adalah dakyah yang disebarkan Umno. Mereka pisahkan agama dari politik, menyebabkan rasuah jadi halal begitu juga bermacam lagi kejahatan"
"Berpuluh tahun orang Melayu dilemahkan, dan kerana itu hari ini saya tolak Umno-BN,"

Sumber Gambar: http://politikbanjar.blogspot.com


JEBAT_BERANI : MESEJ TOK GURU SANGAT JELAS...PERJUANGAN PERKAUMAN SEPERTI YANG DIAMALKAN OLEH UM-NO/BE-END SELAMA INI ADALAH SANGAT TIDAK RELEVAN DAN SANGAT TIDAK SESUAI DENGAN RAKYAT MALAYSIA YANG BERBILANG KAUM..

MALAH DALAM ISLAM ITU SENDIRI MENOLAK PERJUANGAN YANG BERSIFAT PERKAUMAN...RAKYAT MALAYSIA TERUTAMA PENGUNDI DI HULU SELANGOR HARUS "MENGAJAR" PUAK2 BE-END INI AGAR TIDAK MENGAMALKAN KONSEP POLITIK PERKAUMAN..SEKEJAP MEREKA MELAUNGKAN HAK MELAYU DAN SEKEJAP LAGI MEREKA MENGATAKAN MEMPERJUANGKAN HAK SELURUH RAKYAT MALAYSIA BERBILANG KAUM..

OLEH YANG DEMIKIAN PARTI BE-END HARUS DITOLAK SELURUH RAKYAT MALAYSIA...PARTI SEUMPAMA BE-END HANYA AKAN MEMECAH BELAHKAN PERPADUAN KAUM YANG TELAH TERBINA SEKIAN LAMA...TOLAK UM-NO/BE-END NEGARA AMAN SENTOSA...

No comments:

Post a Comment