WELCOME

;
;

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

BANTU PERNIAGAAN OKU

PENGIKUT JEBAT_BERANI

Monday, July 9, 2012

HASSAN OWH HASSAN ALI-MAU DEBAT KA??!!

PAS Selangor meminta ahli-ahlinya supaya menumpukan kepada usaha menghadapi pilihan raya umum daripada melayani karenah Presiden NGO Jalur Tiga (JATI) Datuk Dr Hasan Ali yang menurutnya 'telah terpinggir'.

Dalam satu kenyataan semalam, ia mendakwa Dr Hasan mengadakan cerita kononnya akan ada debat di antara beliau dengan pesuruhjaya PAS Selangor Rabu ini (11 Julai).


PAS Selangor menganggap tindakan Dr Hasan itu "jelas menunjukkan gerakan JATI semakin hilang pedoman dan kini Dr Hasan mahu mencari populariti melalui PAS. Menurut kenyataan itu, lagi, PAS Selangor telah bersetuju agar pesuruhjaya Selangor serta ahli-ahlinya tidak melayani karenah Dr Hasan yang juga bekas pesuruhjaya PAS negeri itu. Sebaliknya, tegas kenyataan itu lagi, tumpuan parti itu adalah kepada pilihan raya umum akan datang.

"Mengapa Dr Hasan mahu berdebat dengan kita? JATI bukan parti politik. "Bukankah masalah yang ada di Selangor adalah masalah yang di timbul dan ditinggalkan oleh beliau sendiri sewaktu menjadi pesuruhjaya PAS dulu?" tambah kenyataan itu.

Menurutnya, prestasi PAS Selangor sekarang jauh lebih baik daripada zaman Dr Hasan menjadi pesuruhjaya. "Kini beliau mahu berdebat. PAS Selangor dan Kelab Penyokong Kerajaan (BBC) dalam keputusannya, tidak melayani karenah bekas exco kerajaan negeri itu kerana dia pernah diberi peluang untuk berjuang dalam pasukan kerajaan negeri, tetapi gagal," tambahnya.

Sumber : http://www.malaysiakini.com/news/203043

Jebat Berani : Manusia kalau dah tewas dengan kehendak dan kepentingan pribadi memang meroyan la jadinya..Hang nak debat bukan tak boleh..Tapi apakah kepentingan berdebat dengan hang Dr Hassan Ali...Orang macam hang nie semua orang dah kenal la..

Dari isu nak bergabung dengan UMNO untuk mewujudkan kerajaan perpaduan yang lebih kepada kepentingan dan keinginan untuk memegang kuasa dan kini hang melantun sana sini plak mengadu domba berkaitan PAS dan Pakatan Rakyat yang akhirnya memberikan keuntungan kepada  UMNO/BN yang hang tentang dulu(tak tahu la tentang betul2 ke olok a.k.a drama sandiwara)

No comments:

Post a Comment