WELCOME

;
;

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

BANTU PERNIAGAAN OKU

PENGIKUT JEBAT_BERANI

Tuesday, June 16, 2009

3,000 petugas Pemuda PAS akan ke Manek Urai

Intan Abdullah Tue Jun 16, 09
KUALA LUMPUR, 16 Jun (Hrkh) - Pemuda PAS akan mengerahkan tenaga Pemuda seramai mungkin ke Manek Urai bagi mempertahankan kemenangan PAS pada pilihan raya kecil Dun Manek Urai pada 14 Julai akan datang.

Ketuanya, Ustaz Nasrudin Hasan Tantawi berkata Pemuda akan mengerahkan Pemuda di seluruh negara agar turun membantu pilihan raya kecil itu.
"Kita akan mengerahkan semua pemuda di seluruh negara agar berkampung di Manek Urai untuk memastikan momentum sokongan rakyat bagi menghadapi pilihan raya umum ke-13," katanya pada satu sidang media di Pejabat Agung PAS hari ini.

Sementara itu, Nasrudin turut menyatakan bahawa kira-kira 3,000 Pemuda akan turun berkampung di Manek urai bagi menjalankan agenda pemuda khususnya dalam memahamkan isu-isu semasa politik dalam negara mutakhir ini.

Selain itu ujarnya, Pemuda juga akan terus menguruskan kebajikan yang sedia menjadi agenda utama dalam pentadbiran kerajaan PAS di Kelantan.

"Pemuda akan turun mengikut negeri dan kawasan bagi membantu jentera PAS memenangkan kawasan tersebut dengan pendekatan yang ditetapkan," ujarnya.

Dalam perkembangan yang sama, Nasrudin berkata Jentera Pilihan Raya Pemuda Pakatan Rakyat akan dilancarkan pada 19 Jun di Lata Rek, Manek Urai. -

dipetik dari harakahdaily1 comment:

  1. Gua nak jemput lu dtg kenduri kat blog gua.
    Follow terus pun xpa.Ikut baca doa.

    Blog gua tu dah tak seimbang.Ramai budak berat belah punk.

    Gua dah 6 hari merantau jemput kenduri ni.

    ReplyDelete