WELCOME

;
;

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

BANTU PERNIAGAAN OKU

PENGIKUT JEBAT_BERANI

Sunday, December 19, 2010

PAS UNTUK SEMUA


KEPALA BATAS, 19 Dis: Antara kejayaan paling besar pilihan raya umum 2008 adalah apabila PAS telah diterima dengan baik oleh semua kaum di Perak, kata perwakilan DAP, Dr Jayabalan dalam konvensyen ke-2 Pakatan Rakyat hari ini.

Perkara ini berlaku kerana slogan PAS untuk semua dan Malaysia untuk semua telah berjaya berjalan dengan baik.Beliau berucap sebagai pembahas dalam konvensyen ini.

Sementara itu, wakil dari PKR, Chah Li Kang pula berkata, masa untuk bercakap sudah berakhir kerana sekarang adalah masa untuk bekerja bagi memenangkan Pakatan.

Ini kerana, kata beliau, dasar yang dikemukakan oleh Pakatan jauh lebih baik dari BN. Oleh itu, apa yang perlu dibuat adalah mempastikan dasar ini boleh dilaksanakan dengan bekerja kuat ke arah memenangkan Pakatan.

Beliau mencadangkan, dalam pelaksanaan dasar ini, sebuah Parlimen Pemuda yang bertujuan untuk membincangkan isu-isu di kalangan pemuda di negara ini.

Beliau yakin, pendekatan ini akan membolehkan semua pihak rasa terbela kerana pemuda sangat penting bagi melaksanaan dasar yang baik itu.

Beliau memetik kata-kata bekas Presiden Indonesia, Sukarno yang berkata, "Berikan aku 10 pemuda, nescaya aku akan goncang dunia."

Beliau menolak projek yang dibuat oleh Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak iaitu NKRA.

"NKRA sebenarnya bukan National Key Result Area tetapi Najib Kasi, Rosmah Ambil," kata Chah Li Kang.

Sumber : Harakah Daily

JEBAT_BERANI : SEMAKIN HARI PAS SEMAKIN DITERIMA MASYARAKAT TANPA MENGIRA MELAYU,CINA ATAU INDIA...INI MEMBUKTIKAN BAHAWA PERJUANGAN PAS YANG TIDAK MELETAKKAN 'PERKAUMAN' SEBAGAI MATLAMAT UTAMA TELAH DITERIMA BAIK OLEH MASYARAKAT...DAN SECARA TIDAK LANGSUNG PENERIMAAN MASYARAKAT INI JUGA MENUNJUKKAN BAHAWA PAS JUGA TELAH MULA DITERIMA OLEH MASYARAKAT BUKAN ISLAM..

JIKA SEBELUM INI MASYARAKAT DITAKUTKAN OLEH UM-NO/BE-END TERHADAP PAS DAN ISLAM,KINI MEREKA TIDAK LAGI TERPENGARUH DENGAN DAKYAH PUAK PUAK UM-NO/BE-END INI.....SEMOGA PADA PRU KE 13 NANTI PAS AKAN BERTAMBAH KUAT DAN DITERIMA SEMU LAPISAN MASYARAKAT TAK KIRA APA KAUM,AGAMA DAN USIA...INSAALLAH..........

1 comment: