WELCOME

;
;

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

BANTU PERNIAGAAN OKU

PENGIKUT JEBAT_BERANI

Sunday, August 12, 2012

FATWA RM50K???!!!...BILA AGAMA DIDUSTAKAN...


RM50,000 untuk keluarkan fatwa haram sokong DAP

0
-1
  
Pada 7 Ogos lalu, Utusan melaporkan tentang seorang tokoh ulama di Kelantan yang mengeluarkan fatwa tentang haram menyokong DAP. Dalam laporan tersebut, Abdullah Saamah dikatakan berkata,
“Adalah haram dan berdosa untuk umat Islam menyokong DAP yang secara terang-terangan menentang penubuhan negara Islam serta pelaksanaan hukum hudud.
Pengasas Pondok Geting, Tumpat, Abdullah Sa’amah berkata, umat Islam juga tidak boleh menyokong mana-mana pihak yang bekerjasama atau menjalin pakatan dengan DAP pada pilihan raya kerana sokongan itu akan turut membawa kemenangan kepada DAP.”
ADUN Kelaboran, YB Mohd Zaki Ibrahim menjelaskan siapa sebenarnya Abdullah Saamah. Mohd Zaki mendedahkan bagaimana Abdullah Saamah menerima cek bernilai RM50,000 dari Muhyidin Yasin untuk bantuan kepada Pondok Geting. Mohd Zaki juga mendedahkan bahawa Pondok Geting sebenarnya tidak wujud dan gelaran Tuan Guru yang diberikan kepada Abullah Saamah hanyalah dibuat untuk mengaburkan pandangan rakyat.
Tontoni video dibawah.


Sumber : Media Perak


JEBAT BERANI : Bila wang ringgit mengatasi kewarasan dan ilmu di dada maka inilah yang berlaku...Ilmu tidak lagi 'memandu' diri ke arah kebenaran...Kewarasan akal fikiran tidak lagi mampu membuat keputusan dengan bijaksana...Moga-moga Allah S.W.T membuka pintu hati mereka....

No comments:

Post a Comment