WELCOME

;
;

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

BANTU PERNIAGAAN OKU

PENGIKUT JEBAT_BERANI

Friday, July 15, 2011

POLIS TAK ZALIM....'sumpah' POLIS MEMANG ZALIM!!!


JEBAT_BERANI : Aku tak mahu cakap lebih-lebih....Ada mata tengok!!!....Ada telinga dengar...Ada mulut TANYA (kalau tak tahu)..Jangan cakap pakai kepala lutut...Tak GANAS ye...Tak KASAR ye....Nie rakaman apa??...Jangan nak PERBODOHKAN rakyat macammana BODOHnya alasan NAJIB AL-TANTUYA...HUH!!!!!!

1 comment:

 1. Friday, July 22, 2011
  Polis Minta Maaf

  Polis DiRaja Malaysia (PDRM) tengahari ini telah mengeluarkan kenyataan permohonan maaf kepada Mohammad Bin Sabu di laman web PDRM - www.rmp.gov.my.

  Menurut kenyataan tersebut, PDRM telah memberikan persepsi yang salah terhadap Mat Sabu. Sebelum ini, Mat Sabu mendakwa telah dirempuh trak Polis. Bagaimanapun semalam, semasa sesi penerangan pihak Polis bersama media, rakaman video yang dipaparkan menunjukkan Mat Sabu dan rakannya telah terjatuh di pembahagi jalan semasa membuat pusingan U.

  Di dalam kenyataan tersebut juga, pihak Polis memohon maaf kerana TIDAK BERJAYA MELANGGAR Mat Sabu seperti yang diceritakan oleh beliau kepada pengikut-pengikut setianya.

  Terkilan dengan dakwaan tersebut, Mat Sabu memberi amaran supaya Polis menarik balik kenyataan media yang disampaikan semalam atau berdepan dengan saman oleh Mat Sabu.

  Sesungguhnya berita di atas adalah tidak benar sama sekali. Apa kejadahnya Polis nak mintak maaf. Baik Polis pergi round-round 1 Malaysia jaga keamanan dan ketenteraman awam dari melayan Mat Sabu OKU.

  Hahahahahahahaha kelakar lah Mat Sabu Wilcha ni. Kau dok cerita 1 Malaysia kononnya Polis langgar kau. Sepatotnya Polis boleh terus dakwa kau kerana menyampaikan berita palsu serta fitnah dan berniat memalukan pihak Polis.

  Terang2 nmpak menipu. Lagi nak bikin hot story Polis langgar pulak. Saya lebih suka jika Polis menelanjangkan Mat Sabu dan menjentik teloq dia 15 kali.


  P/s: menipu dan menfitnah adalah asam garam hidup org PAS.
  my  Blackberry®
  Posted by reez at 6:57 PM 2 comments

  ReplyDelete