WELCOME

;
;

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

JOM PAKAT2 TURUNKAN BN

BANTU PERNIAGAAN OKU

PENGIKUT JEBAT_BERANI

Saturday, July 25, 2009

TRANFOMASI SUBRAMANIAM MENYERTAI PKR/PR

SELAMAT DATANG DAN SELAMAT BERJUANG AKU UCAPKAN KEPADA SUBRAMANIAM DI ATAS KEBERANIAN DAN KESEDARAN BELIAU DALAM MEMPERJUANGKAN NASIB RAKYAT MALAYSIA..

AKU PERCAYA TRANFOMASI YANG BELIAU LAKUKAN INI KERANA SEDAR PERJUANGAN BELIAU DI DALAM MIC/BN TIDAK LAGI MAMPU MEMBAWA PEMBAHARUAN DAN MEMEBELA NASIB KAUM INDIA DAN RAKYAT MALAYSIA..

DALAM SATU MAJLIS DI BANDARAYA PETALING JAYA HARI INI,SUBRAMANIAM TURUT MENGUMUNKAN BAHAWA 10 CAWANGAN MIC DI PETALING JAYA DI BUBARKAN DAN AHLINYA AKAN MENYERTAI PRK SECARA BERAMAI-RAMAI...PEMBUBARAN CAWANGAN TERSEBUT MELIBATKAN 1700 ORANG AHLI MIC YANG AKAN BERHIJRAH MENYERTAI PARTI PKR..

SUBRAMANIAM KETIKA MENGULAS KEMASUKKAN BELIAU KE DALAM PARTI PKR BERKATA,"Saya telah menyokong dasar PKR dan Ketua Umumnya, Datuk Seri Anwar Ibrahim sejak sekian lama, tetapi hanya sekarang saya berani mengatakan bahawa saya menyertai parti tersebut," katanya disambut sorakan gemuruh 350 hadirin.

SUBRAMANIAM MERUPAKAN NAIB PRESIDEN MIC SELAMA 20 TAHUN DAN JUGA MENJADI NAIB PENGERUSI MIC SELANGOR SELAMA TIGA DEKAD..NYATA SETELAH SEKIAN LAMA BERSAMA MIC SUBRAMANIAM TIDAK TERAGAK-AGAK MENINGGALKAN PARTI TERSEBUT YANG NYATA TELAH GAGAL MEMAINKAN PERANAN MEMBELA NASIB KAUM INDIA..

AKU PERCAYA PUAK -PUAK UM-NO/BE-END AKAN MENGULAS ISU INI DENGAN MENGATAKAN BAHAWA TINDAKAN SUBRAMANIAM INI TIDAK AKAN MENJEJASKAN MIC DAN JUGA BE-END...WALHAL PRESIDEN MIC DAN JUGA P-END NAJIB TAK CUKUP PANADOL TELAN MEMIKIRKAN SABAN HARI SEMAKIN BANYAK PULA PIMPINAN MEREKA BERHIJRAH MENINGGALKAN BE-END YANG AKAN TERKUBUR TAK LAMA LAGI..

SELEPAS INI AKU YAKIN PASTI AKAN ADER LAGI PIMPINAN BE-END YANG AKAN MENINGGALKAN PARTI TERSEBUT..BAK KATA ORANG SEBELUM KAPAL TUE KARAM KALAU ADER PERAHU NELAYAN SEKALIPON LOMPAK NAIK LA CEPAT-CEPAT..KAN DAH KARAM KEMBUNG LA PERUT TUE MASUK AIR....

APA-APA PON AKU SEKALI LAGI MENGUCAPKAN SELAMAT BERJUAN BUAT SUBRAMANIAM DAN LAIN-LAIN AHLI MIC YANG MENYERTAI PKR...

2 comments:

 1. Pasal leh jadi camtu? Ramai2 pulak diorang nak berpindah-randah nih! Ape jadik?

  ReplyDelete
 2. jadik ape lagi...jadinye tak lama lagi samy vellu and tehe geng terpaksa la bukak ke ahlian kepada ahli-ahli umno yang juga semakin hari semakin kurang ahlinye...

  atau pun aku saranankan umno dan mic bergabung..alasan aku kerana kedua-duanya tak jauh bezanya malah banyak persamaannya..

  1.sama-sama bukan parti islam
  2.sama-sama kaki pembelit
  3.sama-sama ditolak oleh kaum sendiri

  aku percaya ini hanyalah permulaan kepada penhijrahan ahli-ahli umno,mic dan juga mca..mungkin selepas ini kita hanya mampu mengenali ahli umno,mic dan mca dengan melawat muzium-muzium peringatan mereka...

  ReplyDelete